Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? Mit gondolnátok ilyen emberről? Ajándékotokat máson látni?
Figyelt kérdés
Ismerkedtem, randizgattam egy pasival. Nagyon kedveltük egymást, egy rugón járt az agyunk, de mivel nálam zűrös volt minden és úgy jöttek ki a dolgok, megegyeztünk, hogy jöjjön össze, próbálja meg egy másik lánnyal és maradjunk barátok. Jó barátok lettünk, mindent tudtunk a másikról. Egyszer csak ő ajándékozott nekem egy régi családi brosst, hogy én érdemlem meg, amit nem értettem, de nagyon örültem, hordtam és vigyáztam rá. Én is akartam valami személyeset és fontosat adni,viszonzásul,odaadtam nyaklánccal együtt a kedvenc medálom. Erre nézegetem tegnap a facebookot és látom, hogy a barátnője az új képén ott villog a nyaklánccal, medállal a nyakában... ideges lettem és összetörtem lelkileg. Legszívesebben visszakérném tőle. Szóvá tettem, de csak pár sort kaptam, hogy nem akart megbántani, ne haragudjak, nyugodjak le és csak kölcsön adta, (elkunyerálta a barátnője pár napra mert nagyon tetszett neki...) és ha lenyugodtam és hiszek neki keressem meg. Ti mit tennétek a helyemben? Kérjem vissza? Én vagyok csak kattant és eltúlzom??? Annyira megharagudtam, hogy hallani se akarok most róla.2013. nov. 26. 21:26
1/14 anonim válasza:
A te helyedben hirtelen nekem is biztosan rosszul esett volna. De nyugodtan végiggondolva, ha nem adta a barátnőjének, nem gáz:)
2/14 anonim válasza:
Szerintem érthető a felháborásod,de nem lehet biztosra tudni a háttérsztorit.
Kérd vissza.
Gondolom,ha nem jöttetek össze,akkor neked se kell a családi bross.
3/14 anonim válasza:
Az ilyesmi nekem is rosszul esne :S
Bár az is lehet, hogy valóban csak elkérte...
Minden esetre akkor is rosszul esik az embernek.
4/14 anonim válasza:
ez egy elég szar dolog.:/ én nem keresném, ha számára az jelentene valamit is nem adná oda, főleg nem napokra
5/14 A kérdező kommentje:
Ezt azóta adtuk egymásnak amióta barátok vagyunk, voltunk...
2013. nov. 26. 21:29
6/14 anonim válasza:
hát mondjuk felkeresném a csaját és elbeszélgetnék vele
másrészt meg még ki is írhatnád a lapjára vagy a kép alá,hogy "tök jó,hogy amit tőlem kapott a pasid azt te hordod" vagy ilyesmit
de többet semmiképp ne beszélj vele
te meg add el a brossát szépen :D
7/14 anonim válasza:
Szerintem is érthető, hogy felhúztad magad, de valószínűleg tényleg nem megbántani akart, és nem semmibe veszi az ajándékod, pusztán úgy volt vele, hogy nem dől össze a világ. :D Nyugodj le, emiatt szerintem ne vessz végleg össze vele, és ajándékot nem szokás visszakérni, az neveletlenség szerintem. :D
8/14 anonim válasza:
Én a helyedben képen vágtam volna.
9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon jóban voltunk, de most nem tudom mit gondoljak róla és higyjem el amit mondd? Vagy kérjem vissza és tűnjek el örökre. Nagyon megbántott azzal amit láttam.
2013. nov. 26. 21:31
10/14 anonim válasza:
nem örökbe adta nyilván beszari volt nemet mondani az új nőnek.:D hát öö izé után a nyakába akasztotta,jogos a kiborulásod de adj még esélyt és higgadj le,lehet ő sem örült neki.DE igen nagyobb tisztelettel bánjon vele mert eltöröd a kezét írd neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!