Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok egy olyan pasiról, aki többnek néz ki mint ahány éves?

Figyelt kérdés
Mi lenne az első gondolat? Hogy nehéz az élete? Stresszes? Sokat dolgozik? Vagy mit?
2013. máj. 6. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha nem borotválkozom, kinézek 60-nak is.

Egyébként pedig sokkal fiatalabbnak nézek ki mint amennyi vagyok, és problémás :( Szerintem ez jobb valamivel.

23/F

2013. máj. 6. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
19 évesen 2 munkahely + egyetem :D Kinézek 30-nak néha :D
2013. máj. 6. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem az hidd el első!

Én sem néztem ki 23 évesen 23 nak. De most 30 évesen sem nézek ki 30-nak és ez nőknél előnyös tud lenni, így egy 21-22 éves lány is igencsak összejöhet. Sőt későbbiekben még jobb lesz ha fiatalabbnak tűnsz.

Most lehet hátránynak érzed de előnyöd lesz később belőle.

2013. máj. 6. 21:35
 4/8 anonim ***** válasza:

ez sok mindenből tevődik össze?

mit kapott gyárilag, utána amiket csinált az életben az arcán van, ezek nem túnnek el (cigi, pia, szórakozás, kevés alvás, napozás, )

a nehéz sors egy kicsit, mert láttam olyanokat az kevésbé, az alvás hiány az nagyon, azt lehet kezelni, ha pihen N

2013. máj. 6. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
3-as. Ezzel egy pici problémám van, hogy nem tudom magam mellett megtűrni a fiatalabb nőket. Kell hogy idősebb legyen, max. 2 évvel. Bár az érettség a fontos.
2013. máj. 6. 21:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Nincsenek káros szokások, nincs pia, cigi, viszont kevés alvás talán. Nem nehéz fizikai munkát végez.
2013. máj. 6. 21:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor meg genetikailag ilyen. Bim-Bam-Bum!

Mert szerinted aki meg fiatalabbnak néz ki, az meg szuper nyugodt életet él? Egyébként is itt írod hogy semmi ilyen, akkor hogy lenne mégis stressztől? Te ilyen vagy ennyi.

2013. máj. 6. 22:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Általában a gyilkosoknál figyelhető meg (elmebetegek), hogy huszonévesen 50-60 évesnek néznek ki.
2013. máj. 7. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!