Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok arról a pasiról, aki átadja nektek a helyet a buszon?
Ma utaztam, én ültem, az álló utasok szinte egymást érték, mire egy csaj megállt mellettem, és ott sóhajtozott, meg egy kicsit látszott is rajta, hogy fáradt volt, de nem adtam át neki a helyet,mert szinte akárhányszor udvarias voltam, mindíg megkaptam , hogy "hű, de rendes vagyok...!" egy flegma fejjel kombinálva, vagy meg sem köszönték...
Szóval nem adtam neki át a helyet, amolyan "lesz@rom, mit gondol" kedvembe voltam.
Na, az lenne a kérdésem, hogy mit gondolnátok arról, ha egy pasi átadná nektek a helyet?? Amúgy komolyan mondom, egy kicsit kínosan éreztem magam...Ő áll, én meg ülök, na mind 1.
Kort is, köszi
18/F
Nekem is szimpatikus lenne. Néha átadják, mindig megköszönöm, de ne rombolja a kedved az, aki nem köszöni meg!! nem érdemes ezért lemondani arról, hogy kedves srác légy. :)Amúgy abszolút értelek. Nekem mindig ez van az öregekkel. Általában átadom a helyem, de néha nekem is ilyen "leszarom, nem érdekel" hangulatom van... nem tudom miért. :D
De ez tényleg kedves gesztus. Egyáltalán nem elvárandó (nem olyan, mint az idősekkel), de mondjuk ha látod vkin, hogy fáradt, rosszul van, akkor nagyon rendes dolog tud lenni. :)
Én nem szoktam elfogadni. Úgy vagyok vele, hogy semmivel sem vagyok gyengébb vagy bármi ami miatt át kellene adniuk a helyet, és öreg sem vagyok. A tisztelet nem itt kezdődik.
Persze aranyos, aki még tartja ezt, szóval becsülöm, aki felajánlja, de nem fogadom el.
Szerintem az lenne a normális, ha átadod és ő ezt természetes, kedves gesztusnak fogná fel. De hát ez nem divat. Sajnos. Egyébként én mindig átadom a helyemet, idősebbeknek, gyerekeseknek, nőknek és lányoknak. Az ajtón is előre engedem őket. Mondtak is rám ezt-azt, de én így vagyok "nyugodt".
25/F
en adtam at egyszer ketszer ....de kezdek affele hajlani ,hogy minek .... egyre jobban ugy erszem , hogy huje liba sem erdemli meg , ....kezdem banni , hogy nem olyan a felfogssom , hogy csak egy jukkent tekinsek a lnyokra bannom az elvesztegetet idot amit egy normalis kapcsolat kialakitasara fecsereltem..........
-milyen dolog az ha beszelni szeretnel valakivl az meg se szo se beszed elforfitja a fejet legfeljebb oda dob egy szot es arreblep ......
22f meg nem volt baranom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!