Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok arról a pasiról, aki átadja nektek a helyet a buszon?
Ma utaztam, én ültem, az álló utasok szinte egymást érték, mire egy csaj megállt mellettem, és ott sóhajtozott, meg egy kicsit látszott is rajta, hogy fáradt volt, de nem adtam át neki a helyet,mert szinte akárhányszor udvarias voltam, mindíg megkaptam , hogy "hű, de rendes vagyok...!" egy flegma fejjel kombinálva, vagy meg sem köszönték...
Szóval nem adtam neki át a helyet, amolyan "lesz@rom, mit gondol" kedvembe voltam.
Na, az lenne a kérdésem, hogy mit gondolnátok arról, ha egy pasi átadná nektek a helyet?? Amúgy komolyan mondom, egy kicsit kínosan éreztem magam...Ő áll, én meg ülök, na mind 1.
Kort is, köszi
18/F
Szerintem nem kell egy nőnek átadni a helyet. Viszont nagyon szép gesztus ha valaki mégis megteszi.
Én nőként mindig átadom, ha idős embert látok állni, vagy gyerekes anyukát.
Egyébként volt már,hogy felajánlotta egy férfi a helyet, megköszönöntem, és megjegyeztem, hogy nagyon kedves,de maradjon nyugodtan.
egyszer nekem is átadta a helyét egy fiatalember a metrón:)
állatira zavarba jöttem, megköszöntem, és jól esett nagyon. kedves gesztus volt.
23L
Én is gyakran nagyon fáradt vagyok, mikor megyek haza busszal.Bejárós vagyok és egy óra az út, de még így sem várom el, hogy bárki is felálljon.
Viszont ha valaki átadna a helyét, akkor biztos nagyon megköszönném. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!