Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit gondolnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondolnátok arról a pasiról, aki átadja nektek a helyet a buszon?

Figyelt kérdés

Ma utaztam, én ültem, az álló utasok szinte egymást érték, mire egy csaj megállt mellettem, és ott sóhajtozott, meg egy kicsit látszott is rajta, hogy fáradt volt, de nem adtam át neki a helyet,mert szinte akárhányszor udvarias voltam, mindíg megkaptam , hogy "hű, de rendes vagyok...!" egy flegma fejjel kombinálva, vagy meg sem köszönték...

Szóval nem adtam neki át a helyet, amolyan "lesz@rom, mit gondol" kedvembe voltam.

Na, az lenne a kérdésem, hogy mit gondolnátok arról, ha egy pasi átadná nektek a helyet?? Amúgy komolyan mondom, egy kicsit kínosan éreztem magam...Ő áll, én meg ülök, na mind 1.

Kort is, köszi

18/F

2011. ápr. 7. 16:06
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hogy rendes. Nem rossz értelemben.
2011. ápr. 7. 18:52
 32/33 anonim ***** válasza:
44%
Én csak és kizárólag időseknek (de csak azoknak akin látszik, hogy a Szent Lélek tartja össze őket), ill. a terhes nőknek, esetleg ha valamilyen sérült, vagy látom rajta, hogy nincs a toppon. A többiek állhatnak, majd legközelebb ügyesek lesznek és foglalnak maguknak helyet. :)
2011. ápr. 7. 21:11
 33/33 anonim ***** válasza:
16:18 nem akarok en olyan bunko lenni mint az atlag ....csak mar nagyon kezd fajni , hogy csak az idomet vesztegetem ...es meg csak embersegbol sem kepes vissza szolni nehany normalis szot ....egyebkent en annak ellenere hogy ( enyhen mozgasserult vagyok ritkan szokatam leulni ) es szivesen atadom a heleyet egy oregnek vagy egy fiatal csajnak :)...csak az utobbi idoben erztem ugy hogy barmilyen kedves es udvarias is probaljak lenni a lanyok le se sszarnak
2011. ápr. 8. 00:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!