Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit gondolnátok?
Ha egy régi ismerős, aki felől már kb 3-4 éve nem hallottatok semmit egyszer csak rátok írna, aztán felhozná, hogy találkozzatok - persze burkoltan, pl. biciklizés?
18
Hát nem sokat beszéltünk, de régen kedvelt, vagyis nem tudom... Próbált beszélgetni is velem néha, meg ilyenek :D
De amúgy különösebben semmi, osztálytársam volt egyébként, én akkor még csúnya voltam nagyon, viszont sokat változtam azóta
Szóval én úgy vagyok vele, hogy próba cseresznye, unatkozok itthon :D, de várok vele érettségi utánig
Köszi a biztatást.. Az egyedüli félszem az, hogy nem tudom eldönteni mennyire vagyok rémesen csúnya >.<
Úgy vagyok vele, hogy egyik nap azt mondom: Hú vaze, de jól nézek ki...
A másik nap meg magamra nézek, és: Hú vaze... Valamit sürgősen kezdeni kéne magammal :D
Szóval ez így talomban van, de azt próbálom sulykolni magamba, hogy tök mindegy mi az én véleményem, neki kell eldönteni, nem nekem, csak azért eddig minden úgy jött ki, hogy okkal van bennem egy ilyen félelem :S
Néha arcon csapnám magam hogy miért foglalkozok ennyire a dolgokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!