Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiu vagyok és lányok véleményé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu vagyok és lányok véleményét szeretném kérni! Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Először is bocsánat hogy offolok,a kérdést tudom hogy nem ide kellett volna feltennem,csak azért irtam ide mert itt fordul meg a legtöbb fiatal.Szóval a kérdésem az lenne hogy lányok nektek mennyire jön be egy olyan srác aki pl nem iszik alkoholt,meg nem is cigizik.Ez nálatok +pont vagy ha egy srác pia mneg cigi nélkül bulizik akkor tutyimutyinak tartjátok?Én 19 éves vagyok,nem vagyok az a visszahúzódó srác,de megvagyok cigi meg alkohol nélkül :) ,inkább rendszeres sport stb ...Ezt ti mennyire értékelitek? Előre is köszönöm annak aki ír :) további szép napot .
2009. nov. 20. 15:46
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

Nálam nem jelent + pontot, de feltétlenül értékelem. :) A cigifüst nem nagyon zavar, bár nem dohányzom; és 1-1 buli alkalmával nekem is lecsúszik egy jäger. Megesik az ilyesmi, de azt én sem csípem, ha állandóan csattrészegre issza magát a barátom.

De ha valakinek az imponál, hogyan károsítod magad, akkor őt hagyd meg a kis világában és kacsintgass más felé.

2009. nov. 20. 16:11
 12/26 anonim ***** válasza:
Hát az hogy itt fordul meg a legtöb fiatal azt nagyon kétlem. És persze legtöbben azt mondják hogy ez jön be nekik de a végén sose ezek mellett a rendes szent gyerekek mellett kötnek ki. Talán mert megölné őket az unalom mellettem.
2009. nov. 20. 16:24
 13/26 anonim ***** válasza:
Szia.Ha nem lenne párom.összejöhetnénk?? :D
2009. nov. 20. 16:35
 14/26 anonim ***** válasza:

ha cigizik egy srác, az nem zavar. ha néha iszik még az sem. de ne legyen mindig részeg.

de ha nem, az is az ő dolga.

nem ezen múlik.

2009. nov. 20. 16:49
 15/26 anonim ***** válasza:
Az h nem cigizik a pasi nálam alap ismerkedésnél. Az alkohol fogyasztás kis mértékben nem zavar, ne legyen hullarészeg minden héten mert az gáz. Az ha buliban vagyunk és ott iszik egy kicsit, jó kedve van az egyáltalán nem gáz. A sport sztem szintén előny.
2009. nov. 20. 16:55
 16/26 anonim ***** válasza:
78%
ha nem cigizel az kifejezetten jó! az se zavar ha nem iszik egy fiú, csak ne zavarja ha én buliban viszont igen. l/18
2009. nov. 20. 16:57
 17/26 anonim ***** válasza:
bárcsak az én párom se inne sosem :( szerintem egy főnyeremény vagy...igaz, én cigizek, de ha mondjuk a párom nem cigizne, könnyebb lenne leszokni... szóval minden szempontból jobb a nem dohányzó és nem alkoholizáló férfi...
2009. nov. 20. 17:08
 18/26 A kérdező kommentje:

16:35-ös

:D ha nem lenne akkor simán :D:D:P

2009. nov. 20. 17:13
 19/26 anonim ***** válasza:
76%

egy ember nem lesz vagányabb és jobb a cigitől és a piától

én egy ilyen fiúval szívesebben járnék, mint egy cigissel vagy piással

2009. nov. 20. 18:30
 20/26 anonim ***** válasza:

szerintem tök jól csinálod...helyes h megvagy cigi meg pia nélkül sokan vehetnének példát rólad csak így tovább:)

16L

2009. nov. 20. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!