Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Imádom a kosarasokat :D és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a kosarasokat :D és lányok véleményét kérem?!

Figyelt kérdés
szóval lány vagyok de valamiért megörülök értük izmosak magassak és az a legjobb ha kreol a bőrük ti hogy vagytok ezzel csajok ? :p vagy csak én vagyok ilyen ki indulású??
2010. jan. 23. 20:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mindenkinek más tetszik:)

Én a kézilabdázókat szeretem:P

Most is nézem az EB-t és csorog a nyálam a sok jó pasi láttán:D :P

kár,hogy idősek hozzám:D

15/L

2010. jan. 23. 21:18
 2/11 anonim válasza:
hehe..:DD ez jó én a hokisokat szeretem:Pénmeg azt hittem én vagyok a hülye:DDde akkor ezek szerint..:D
2010. jan. 23. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Fújj ba*meg :/ azok szerintem gusztustalanok. taszítanak a fekák...elképzelni nem tudom hogy egy olyannal...óó..nem,nem,nem !!!
2010. jan. 23. 22:28
 4/11 A kérdező kommentje:
neem?? :D basszus peddig szerintem azokkal az igazi van rajtuk hús izom minden de nem tudom mi a bajjod velük csak a színük? hát akkor nagyon gyerekes vagy:D na mindegy kösz a véleményeket
2010. jan. 23. 23:06
 5/11 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt,hogy először megtetszett a srác és uttána tudtam meg,h kosarazik--> mondjuk gondoltam,mert elég magas. Fekete haj + kék szem + fehér bőr--> ♥♥♥
2010. jan. 24. 16:33
 6/11 A kérdező kommentje:
aha értem :D ezzel nincs is semmi bajj de most nem mondjátok, hogy nektem ha nem fehér akkor már nem ember csak én vagyok az egy fehér nő akit ez nem érdekell? na nee
2010. jan. 24. 18:07
 7/11 anonim válasza:
engem se érdekel a nem fehér a bőre..
2010. jan. 24. 18:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát,bocsi,de én cigánnyal nem járnék...és én nekem sokkal bejönnek a világosabb bőrű pasik,mint a kreol..
2010. jan. 25. 13:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Mert játszod az uri p* át : D már bocs én is a tehetősebbek közé tartozok mégse játszom a fejem mint te
2010. jan. 28. 15:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezért érdemes volt ide írnom kommentet,hogy le pi**ázzanak. Köszönöm szépen.
2010. jan. 30. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!