Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiu vagyok és lányok véleményét szeretném kérni! Erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Először is bocsánat hogy offolok,a kérdést tudom hogy nem ide kellett volna feltennem,csak azért irtam ide mert itt fordul meg a legtöbb fiatal.Szóval a kérdésem az lenne hogy lányok nektek mennyire jön be egy olyan srác aki pl nem iszik alkoholt,meg nem is cigizik.Ez nálatok +pont vagy ha egy srác pia mneg cigi nélkül bulizik akkor tutyimutyinak tartjátok?Én 19 éves vagyok,nem vagyok az a visszahúzódó srác,de megvagyok cigi meg alkohol nélkül :) ,inkább rendszeres sport stb ...Ezt ti mennyire értékelitek? Előre is köszönöm annak aki ír :) további szép napot .2009. nov. 20. 15:46
1/26 anonim válasza:
Nekem kifejezettem bejön, én is igy gondolom. Nem a piátol meg a cigitöl lesz jó a buli:) L17
2/26 anonim válasza:
Nálam egyértelműen +pont mert pl. a cigifüst engem nagyon zavar, a pia nem annyira de azért részeg ne legyen állandóan de ha meg egyáltalán nem is iszik az se zavar, és egyetértek nálam is no pia no cigi. (:
3/26 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon jó dolog hogy nem iszol meg nem dohányzol.Plusz pont ;) De mondjuk arra figyelj azért hogy ne piszkáld azt folyton aki viszont csinálja ezeket,mert engem már közösített ki emiatt egy fiú.
4/26 anonim válasza:
háááát.....
attól h nem cigizel, és nem piálsz, attól még szerethetnek a csajok...:D
de az attól is függ h kinek mien az ízlése...
5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat :) ,egyébbként nem piszkálom azokat akik cigiznek ,csak zavar ha a pofámba fújják a füstöt,de szólni akkor sem szoktam.
2009. nov. 20. 15:54
6/26 anonim válasza:
A cigizés egyértelműen hülyeség. Az ivás meg azért szokott menni, mert úgy felszabadultabbak általában az emberek. De ha valaki alkohol nélkül is képes elengedni magát, az nyilvánvalóan jobb.
7/26 anonim válasza:
no cigi no pia, ez csak jó lehet plusz még h sportolsz is, mindez csak az előnyödre válik.
de szerintem te se tegyél megjegyzéseket cigizős-piálós csajokra,és kedvelni fognak
csak így tovább...
8/26 anonim válasza:
egyértelműen +pont
biztos nem járnék egy olyan fiúval aki cigizik, meg piál..
9/26 anonim válasza:
A hasonló beállítottságú csajoknak ez kifejezetten tetszik,például nekem is szimpatikus vagy.Csak akkor olyan csajjal kezdj,akin látod,hogy kb. olyan a mentalitása,mint Neked,és akkor nem lesz gond!
10/26 anonim válasza:
persze, hogy plusz pont! A cigi nálam eleve kizáró ok... bár mindenki szívja, ha akarja, szívtam én is, de már nagyon utálom! Pia meg... szo-szo... nem kell egyfolytában inni, én is nagyon ritkán iszok, mert szerintem szükségtelen... és a párom is csak ritkán piál... alkalom kell hozzá... csak úgy ő sem iszik, h jobb legyen a buli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!