Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiu vagyok és lányok véleményé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiu vagyok és lányok véleményét szeretném kérni! Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Először is bocsánat hogy offolok,a kérdést tudom hogy nem ide kellett volna feltennem,csak azért irtam ide mert itt fordul meg a legtöbb fiatal.Szóval a kérdésem az lenne hogy lányok nektek mennyire jön be egy olyan srác aki pl nem iszik alkoholt,meg nem is cigizik.Ez nálatok +pont vagy ha egy srác pia mneg cigi nélkül bulizik akkor tutyimutyinak tartjátok?Én 19 éves vagyok,nem vagyok az a visszahúzódó srác,de megvagyok cigi meg alkohol nélkül :) ,inkább rendszeres sport stb ...Ezt ti mennyire értékelitek? Előre is köszönöm annak aki ír :) további szép napot .
2009. nov. 20. 15:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
89%
Nekem kifejezettem bejön, én is igy gondolom. Nem a piátol meg a cigitöl lesz jó a buli:) L17
2009. nov. 20. 15:48
 2/26 anonim ***** válasza:
86%
Nálam egyértelműen +pont mert pl. a cigifüst engem nagyon zavar, a pia nem annyira de azért részeg ne legyen állandóan de ha meg egyáltalán nem is iszik az se zavar, és egyetértek nálam is no pia no cigi. (:
2009. nov. 20. 15:50
 3/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ez egy nagyon jó dolog hogy nem iszol meg nem dohányzol.Plusz pont ;) De mondjuk arra figyelj azért hogy ne piszkáld azt folyton aki viszont csinálja ezeket,mert engem már közösített ki emiatt egy fiú.
2009. nov. 20. 15:51
 4/26 anonim válasza:
84%

háááát.....

attól h nem cigizel, és nem piálsz, attól még szerethetnek a csajok...:D

de az attól is függ h kinek mien az ízlése...

2009. nov. 20. 15:52
 5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat :) ,egyébbként nem piszkálom azokat akik cigiznek ,csak zavar ha a pofámba fújják a füstöt,de szólni akkor sem szoktam.
2009. nov. 20. 15:54
 6/26 anonim ***** válasza:
84%
A cigizés egyértelműen hülyeség. Az ivás meg azért szokott menni, mert úgy felszabadultabbak általában az emberek. De ha valaki alkohol nélkül is képes elengedni magát, az nyilvánvalóan jobb.
2009. nov. 20. 15:55
 7/26 anonim válasza:
84%

no cigi no pia, ez csak jó lehet plusz még h sportolsz is, mindez csak az előnyödre válik.

de szerintem te se tegyél megjegyzéseket cigizős-piálós csajokra,és kedvelni fognak

csak így tovább...

2009. nov. 20. 15:55
 8/26 anonim ***** válasza:
79%

egyértelműen +pont

biztos nem járnék egy olyan fiúval aki cigizik, meg piál..

2009. nov. 20. 15:58
 9/26 anonim ***** válasza:
84%
A hasonló beállítottságú csajoknak ez kifejezetten tetszik,például nekem is szimpatikus vagy.Csak akkor olyan csajjal kezdj,akin látod,hogy kb. olyan a mentalitása,mint Neked,és akkor nem lesz gond!
2009. nov. 20. 16:00
 10/26 anonim ***** válasza:
84%
persze, hogy plusz pont! A cigi nálam eleve kizáró ok... bár mindenki szívja, ha akarja, szívtam én is, de már nagyon utálom! Pia meg... szo-szo... nem kell egyfolytában inni, én is nagyon ritkán iszok, mert szerintem szükségtelen... és a párom is csak ritkán piál... alkalom kell hozzá... csak úgy ő sem iszik, h jobb legyen a buli!
2009. nov. 20. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!