Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges, ha egy hetet eltoltok Pozsonyban, talalkozok azzal a szlovak fiuval, aki mar regota tetszik, csak nem mertem eddig fel venni vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Nyáron elutasítottam, mert volt parkapcsolatom, de rajottem, hogy rossz fontes volt, es nagyon szeretnek vele lenni :) ugy gondoltam ugy a romantikus, ha csak ugy osszefutunk, ugymond veletlenul :)
Nem tudom, ez mennyire butaság, mert amugy Pozsony 450 ezres varos. D
2013. nov. 11. 22:47
1/4 anonim válasza:
nincs rá sok esélyed, én is sokat járok oda,még se látom azt akit kéne:D
erre van a telefon,net stb írj neki, hívd el és meg van oldva a dolog:)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát, akkor valóban írnom kell neki :)
Amúgy soha nem voltam még Pozsonyban, kíváncsi vagyok, hogy mivel lehet ott eltölteni az időt.
2013. nov. 12. 08:24
3/4 anonim válasza:
Na végülis kimész hozzá megkeresni?
4/4 A kérdező kommentje:
Mindenkeppen szeretnem! Sajnos rengeteget gondolok ra, es ugy erzem, muszaj jobban megismernem :)
2013. nov. 17. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!