Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendőr pasik figyelem! Van itt egy jó singli rendőr pasi?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 14:24
31/41 anonim válasza:
De van okos rendőr aki nem korrupt sőt még jó pasi is :)
Személyes tapasztalat !
1:0 ide
(törzsválaszadó vagyok) :)
32/41 anonim válasza:
Én ismerek 1 lüke rendőrt! :D
1:1
33/41 anonim válasza:
Jójó igazad van! Én is ismerek sok lökött rendőrt.
De az az egy, aki helyes, okos és szexi és nem korrupt, az viszi a pálmát és feledteti a többi idiótát :)
2:1 ide :D
34/41 anonim válasza:
Kérdező! Összejött legalább egy zsernyák?
35/41 A kérdező kommentje:
Neem sajnos! :,(
2013. nov. 7. 18:35
36/41 anonim válasza:
Nem egyedülálló rengeteg van.
Tapasztalat, a nőket általában ez nem zavarja....
37/41 anonim válasza:
A nőket nem zavarja, hogy foglalt a pasi?
Ha egyedülálló a nő és a pasi nem, miért a nőt kellene, hogy zavarja?? Ideális esetben közli a pasi, hogy bocs de van párom és ennyi...
Vagy az ellenkezője történik. Mielőtt azt ítélné el bárki, aki harmadik lett, talán érdemes lenne nagyító alá venni a hűtlen felet is.
Ja és ez nem csak a rendőrökre igaz!
38/41 A kérdező kommentje:
Hát nekem nem kell nős pasi ha rendőr ha nem! Lehet az isten is ha van nője és képes lenne velem kavarni akkor az régen rossz!
2013. nov. 8. 12:00
39/41 anonim válasza:
A rendőrök nagy része párkapcsolatban él, az átlagnál nagyobb merïtési lehetöség miatt is... Sokkal több a rámenős lány. És a 30 alatti férfiak nagy része itt ezt kihasználja, max eltitkolja, hogy kapcsolatban él. Vagy hűséges (ritka). Egyedülálló nagyon ritka.
40/41 A kérdező kommentje:
Miért tartottál felmérest köztük? XD
2013. nov. 8. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!