Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány figyelmének fenntartása? (Bővebben lent)
Ha már nézelődik, akkor valószínűleg untatod.
Inkább beszélgess vele olyanról, ami mindkettőtöket érdekel.
# 2
Attól hogy neked csak így megy...ha megy:)
Beszélj olyanról amit szeret. Kérdezd meg ki a kedvenc előadója és miért. A lányok szeretnek beszélni ,ha hozzád beszél rád figyel. Nézz a szemébe és mosolyogj úgy ,hogy a fogaid látszanak közben néha bólogass.
Ezzel bármelyik csaj barátságosnak fog találni külsőtől függetlenül.
Pénzen csak örömlányt lehet venni üzenem az előttem szolónak.
Másoknak is így megy, csak ők közvetett úton fizetnek (vacsora, italok, mozi vagy színházjegyek vagy bármi más amiért a csaja ugat)
0 pénzzel semmi esélyed ez viszont tuti.
Nincs ellenpldája ennek - láttál már csövest vagy legalja proligyereket csajozni? (hacsak nem 50 centis a bránere vagy izomtibi sztájl?)
Bemutatom neked a párom, nincs pénze elvinni moziba, se vacsorázni, nagyon ritkán tud venni virágot vagy hasonlót, általában én veszek dolgokat, ha veszek.
2 és fél éve nekem semmi gondom...
Na akkor izomtibi vagy 50 centis a bránere?
Esetleg c változat mikor gyerekkorotoktól ismeritek egymást, de az elég ritka.
Mert
1.Nincs jelentősége - és vannak akik kedvelnek - példának okáért ma is kaptam 2 levelet ahol dícsértek - illetve további 3-at amiben fenyegetés vagy trollkodás volt.
2.Mert unatkozom. Nem kicsit, nagyon. Alig várom hogy megint lefekhessek aludni aztán irány az álmok birodalma végre kicsit távol ebből a végtelenül szürke, unalmas, rideg, könyörtelen valóságból.
ha több pénzem lenne tuti drogoznék.
OK... nem foglak sajnálni! Biztos tudod, hogyan kéne kiszabadulnod a szürkeségből... tegyél érte!
Unatkozásból meg ne írj már hülyeségeket! Nagyon zavaró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!