Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lány figyelmének fenntartása?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

WyLToR kérdése:

Lány figyelmének fenntartása? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Hallottam nemrég ismerősöm mesélte hogy egy lány figyelmét ugy tartotta fenn hogy nem a szemébe nézett hanem azzal egy sorba az orrnál levő bemélyedésen ha oda beszélsz akkor ott tudod tartani a figyelmét vagyis nem fog másfele nézelődni. Ez igaz vagy csak egy tévhit? Elvégre nekem az tippem ha a lány akarna valamit akkor rám figyelne. Vagy máshogy is meglehet tartani a lány figyelmét?

#figyelemfelkeltés #Figyelem megtartás
2013. máj. 27. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hűha, most aztán csak egy ilyen icipici kérésre meg is teszem... Hááát igen.

.

.

.

De akkor mit csinálnék egész nap? :D

.

.

.

Lesz ez majd jobb, de addig itt kíííísértek :D

2013. máj. 27. 22:36
 12/13 anonim ***** válasza:

Xeno:

Nem egy kigyúrt állat a párom, amióta együtt vagyunk csak hízott, és nincs 50 centis farka sem.

Egyszerűen beleszerettem, mert olyan jó ember, hogy 3 normális értékrendű ember kitelne belőle, mert hatalmas szíve van és mindent megtesz értem. Annyi különbséggel, hogy ő nem kap annyi pénzt.

2013. máj. 28. 07:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Jah, és nem ismerjük egymást gyerekkorunk óta... 1 hónap ismertség után jöttünk össze, bőven nem voltunk már gyerekek.
2013. máj. 28. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!