Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szegeden hol lehet szingli,23-...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szegeden hol lehet szingli,23-29 éves rendőr pasikkal ismerkedni? L/24

Figyelt kérdés
Nah de tényleg. :D Szerintem vannak helyes meg jófej rendőrpasik (volt már 1hez szerencsém, de csak futókaland volt, meg messzi lakott. :D) Meg szerintem tök édesek az egyenruhájukban, meg némelyik elég laza, el lehet velük dumálgatni, stb, meg érdekel a munkájuk is (bár nekem sajna nem jött össze a rendőrsuli :D:/)

2013. aug. 16. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
A rendőrségen?
2013. aug. 16. 16:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Megdöbbentő lesz, de a rendőrségen.
2013. aug. 16. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rendőr és a korosztályt sem ismerem annyira jól nem beszélve arról, hogy szegedi sem vagyok, DE érdemes lenne olyan helyeken "lógnod" ahol kapnak valamilyen kedvezményt.

Pl. nálunk a konditeremben 50%ot kell fizetniük, illetve a kedvenc gyroszos helyemen is nagyon nagy kedvezményt kaphatnak, mert szinte még egyszer sem volt olyan, hogy ne lett volna ott rendőr is amikor kajáltunk. Ilyen helyek után kéne nézned :) sok sikert!

2013. aug. 16. 16:38
 4/13 A kérdező kommentje:

ma 16:36:

Vicces lenne bemenni, és ott társkereső hirdetést feladni h kit keresek XD :D

2013. aug. 16. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A fánkosnál
2013. aug. 16. 16:44
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát jó kedves utolsó :D Van felénk 1 fánkos ott még egyet se láttam :D Bár tudom h némelyiknek a hambi, fánk a kedvenc tápláléka :D akivel irtam h 1ütt voltam (a kérdés alatt), annak 1x vittem, én csináltam és izlett neki :D
2013. aug. 16. 16:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Változtasd meg a neved Zsanettra:)
2013. aug. 16. 16:52
 8/13 A kérdező kommentje:

# 7/7 Időpont ma 16:52

Anyád pic.ája :D Ez a Zsanett-ügy már lerágott csont, meg csak értelmes emberkék véleménye, válasza érdekelne... Tehát nem az ilyen "balhézzál/rabolj bankot azt majd kihívják rád őket" meg az ilyenek!!!

2013. aug. 16. 16:56
 9/13 anonim ***** válasza:
A Zsanett nem lesz jó, mert nem baráti társaságot szeretne, csak egy barátot :)
2013. aug. 16. 16:56
 10/13 A kérdező kommentje:

# 9/9 Időpont ma 16:56 ű

Csak ismerkedni szeretnék :D Meg szerintem ti azt se tudjátok h milyen márkájú autókat használnak rendőrautónak Magyarországon:D

2013. aug. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!