Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegeden hol lehet szingli,23-29 éves rendőr pasikkal ismerkedni? L/24
Figyelt kérdés
Nah de tényleg. :D Szerintem vannak helyes meg jófej rendőrpasik (volt már 1hez szerencsém, de csak futókaland volt, meg messzi lakott. :D) Meg szerintem tök édesek az egyenruhájukban, meg némelyik elég laza, el lehet velük dumálgatni, stb, meg érdekel a munkájuk is (bár nekem sajna nem jött össze a rendőrsuli :D:/)2013. aug. 16. 16:33
11/13 anonim válasza:
A csillag sarkánál nincs már meg az a rendőrkocsma? Ha az nem akkor sétálgass a Lechner tér és a körút között, vagy ülj le a téren. Este ott szoktak korzózni.
12/13 A kérdező kommentje:
11/11-es: Csillag presszóra gondolsz? :D
Régebben a Párizsi krt. felé mentem ott a sok ablakos rózsaszin épület felé, mert arra jártam gyakorlatra, azt mindig ott mentem el :D De sose jött oda hozzám 1se, max bámultak rám bociszemekkel :D Vagy pedig dagadt, elhizott 40-es zsaruk voltak :D
Meg 1x egy buli után, hajnalban csöveztem ott a rózsaszín épületbe (nem csináltam semmit, csak a Mars téri váró nem volt nyitva, meg hideg volt, azt a kapuson kivül 1 lélek nem volt ott :D) De a kapus beszólt nekem ilyet h alhatok ott, amig nem jön az 1. buszom, de ne horkoljak, meg ne balhézzak, mindezt így :D
2013. aug. 16. 17:03
13/13 anonim válasza:
Mars tér & Sing Sing környéke este 10-11kor ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!