Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendőr pasik figyelem! Van itt egy jó singli rendőr pasi?
Figyelt kérdés
2013. nov. 7. 14:24
11/41 anonim válasza:
Nyilván senki sem lesz jó pasi az egyenruhától. De ha alapjáraton helyes akkor az egyenruha még óriásit dob rajta.
Nekem szerencsém volt/van az egyenruhásokkal, de nyilván azért is vonzom, mert minden porcikámból süt a vonzalom irányukban. :)
12/41 A kérdező kommentje:
Jól van kopjatok már le erről a singlizésről,az ilyen emberek miatt nem akar már ide írni senki,mert mint a ti fajtátok egyből pióca modjára lesitek,h mibe tudtok bele kötni,komolyan szánalmas,és gyerekes is. Az ilyen nép miatt van rengeteg embernek önbizalomhiánya! Rosszabbak vagytok mint az ingatlanosok!
2013. nov. 7. 14:49
13/41 A kérdező kommentje:
Igazad van utcsó én is imádom őket!!
2013. nov. 7. 14:50
14/41 anonim válasza:
Ne is törődj velük! :)
Ha tudnák milyen jó az egyenruha akkor nem itt tépnék a szájukat, csak irigykednek :)
9-es /11-es voltam
15/41 anonim válasza:
Ígyis van keress egy intelligens rendőrt..drukkolok
16/41 A kérdező kommentje:
Köszi! Arik vagytok! :P
2013. nov. 7. 14:54
17/41 anonim válasza:
15-ösnek nyilván újdonságot mondok, de igenis van intelligens, kedves, helyes rendőr.
Akármennyire is szeretné azt hinni a többség, hogy az összes zsaru retardált, ki kell, hogy ábrándítalak titeket: ez nem igaz :)
De mindenki azt hisz, amit akar :)
9-es, 11-es meg mit tudom én hányas voltam :D
19/41 anonim válasza:
18asnak minden tiszteletem :)
De akkor te nem szúrsz :)
20/41 anonim válasza:
persze, fehér holló is létezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!