Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendőr férfi? Többi lent.
Ne akarj rendőrökkel ismerkedni, én azt javaslom. Elég sok rendőr, és ex-rendőr van a családomban, hogy tudjam, ezekkel általában nem végződik jól egy kapcsolat. A megcsalás és folytonos hazudozás a minimum, de szerintem el tudod képzelni, hogy mik voltak még. Persze biztos köztük is vannak normálisak, és lehet, hogy csak az én családom, és ismerettségi körömben vannak vadállatok, de nem mernék rá mérget venni.
Ha érdekel még valami, dobj privátot nyugodtan.
Bexyke, köszi a választ, írtam privátot!
Másoktól is várok választ a kérdésre, véleményeket, tapasztalatokat, bármit!
Két rendőrt ismertem eddig.
Egyikük otthagyta a szakmát, egy későbbi munkahelyén találkoztam vele, a cserebogarat is meg akarta dugni röptében. Aztán lecsukták rablásért.
A másik egy közeli rokonom. Egy rendőrnőt vett feleségül, nevelik gyerekeiket, képedbe röhögne, ha megpróbálnál ráhajtani.
Egyébként ha kicsit is komolyan veszi a munkáját szolgálatban a rendőr, akkor nem áll neki csajozni közben.
Javaslom, hogy keress magadnak egy pasit és mondd el neki, hogy a legközelebb, amikor szexeltek és te combfixet és piros tűsarkút veszel, ő öltözzön rendőrnek és úgy dugjon. Tuti siker...
Köszi a válaszokat!
Igazából tanácsot nem kértem, valamint azt sem kérdeztem,h ki szereti a rendőröket és ki nem, de tényleg köszönöm,h vettétek a fáradságot.
Az a helyzet,h én is rendőrnek készülök, viszont a tinédzser korból már bőven kinőttem, tehát nem feltétlenül azt akarom elérni,h kiszemelek egyet és a "csaja" legyek vagy szimplán dugjunk egy jót. Nyilván nem lenne ellenemre, ha több is kisülne a dologból, de sokkal inkább az vezérel,h kicsit közelebbről megismerjem őket, illetve a munkájukat, ezért is szeretnék beszélgetni velük. Ha csak pár kérdésemre válaszolnak, akkor annyi, de ha esetleg több is kialakul, azzal azt hiszem fájdalmat senkinek nem okozok. Természetesen nem azzal indítanék,h bocs, rendőr pasit keresek minden jóra, tehát alapból nem is nyomulnék. Foglaltakra és családapákra pedig pláne nem hajtanék, akár rendőrről van szó, akár kőművesről.
Köszönöm még egyszer a válaszaitokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!