Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook csajozás, szerintetek ez jó első levélnek?
A napokban megláttam egy hölgyet a Facebook nevezetű szociális hálózaton. Nem is vártam sokáig, szegeztem neki egy levelet, a csaj az modellkedik, tehát eléggé topos.
A küldött levél tartalma az alábbi:
El tudom képzelni, hogy már mennyire unhatod a sok átlagos és tipikus szöveget, amit a srácok
küldenek neked nap mint nap. Számomra lehetetlen, hogy átküldjem a teljes valós személyiségem online módon.
Szóval..úgy csinálom mint a többi srác. felkészültél?
Szia. Viktor vagyok. Néztem a profilod és szerintem nagyon aranyos és normális csaj vagy. Pont egy
ilyen csajra van szükségem. Hosszú távon lehet velem tervezni. Jelenleg gimibe járok, szeretek szórakozni. Annnyira gyönyörűűű vagy! Elnézést ha a levelemmel zavartalak volna!
2 napja nem kaptam választ erre, kérném hogy Alfa hímek, és lányok véleményét is.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!