Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma leszollítottam egy lányt aki nagyon tetszik egy ideje, de eddig sosem beszéltünk, zavarba jött. Most mit tegyek?
Nagyon zavarba jött de mégis nyiltan válaszolt első kérdéseimre. Majd azt mondta hogy dehát nem is ismerlek, és hogy neharagudj, de sietek valahová. Miközben beszéltunk 1-2szer teremtett szemkontaktust, és töbször lefele nézett.(ezt azért irtam mert tudom, hogy a testbeszéd sokat elárulhat...)
Nem tudom hogy most mit tegyek keressem meg és beszéljek még vele vagy ez a sietek valahova duma ilyen lerázó típusu volt?
Azért mert azt hittem rólam ír!
13L.
Szerintem érthető a viselkedése. Mindannyian nagyon zavarba jönnénk, ha valaki ismeretlenül leszólítana bennünket.
Nem biztos, hogy le akart rázni, lehet, hogy tényleg sietett vagy nem tudott hová tenni.
Azt mondom, próbáld meg mégegyszer, mondjuk így:
"Szia! Emlékszel még rám? Ne haragudj, hogy zavarba hoztalak, de már régóta szimpatikusnak tűnsz és szeretnélek megismerni..."
Kíváncsi volnék a történet végére.
Leírod majd,hogy mi sült ki belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!