Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma leszollítottam egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma leszollítottam egy lányt aki nagyon tetszik egy ideje, de eddig sosem beszéltünk, zavarba jött. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon zavarba jött de mégis nyiltan válaszolt első kérdéseimre. Majd azt mondta hogy dehát nem is ismerlek, és hogy neharagudj, de sietek valahová. Miközben beszéltunk 1-2szer teremtett szemkontaktust, és töbször lefele nézett.(ezt azért irtam mert tudom, hogy a testbeszéd sokat elárulhat...)

Nem tudom hogy most mit tegyek keressem meg és beszéljek még vele vagy ez a sietek valahova duma ilyen lerázó típusu volt?

2013. márc. 13. 13:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szígyeldelmagadat.
2013. márc. 13. 13:21
 2/14 anonim ***** válasza:
miért szégyelje el magát jól tette hogy leszólította
2013. márc. 13. 13:24
 3/14 anonim ***** válasza:

Azért mert azt hittem rólam ír!

13L.

2013. márc. 13. 13:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Még egy próbát tegyél, ha akkor is elutasító akkor hagyd. Mit beszéltetek egyébként? Elhivtad valahova?
2013. márc. 13. 13:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Hát egyik osztálytársát ismerem és tőle probáltam egyszer egy mail címet kérni, de azt mondta neki hogy ne adja le. És ma véletlenül öszefutottunk, és nemvolt mit mondjak ezt kérdeztem, hogy haragszol rám vagy mért nem adtad le a címet? Mire ö dehogy haragszom, de nem is ismerlek.. Majd ismerős után nézett és mondta hogy most mennie kell..
2013. márc. 13. 13:54
 6/14 A kérdező kommentje:
Akkor ezt most vehetem elutasításnak, vagy csak zavarba jött és nemvolt mit mondjon? Az lett volna amugy a következő kérdés hogy meghivhatom e valahova?
2013. márc. 13. 13:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érthető a viselkedése. Mindannyian nagyon zavarba jönnénk, ha valaki ismeretlenül leszólítana bennünket.

Nem biztos, hogy le akart rázni, lehet, hogy tényleg sietett vagy nem tudott hová tenni.

Azt mondom, próbáld meg mégegyszer, mondjuk így:

"Szia! Emlékszel még rám? Ne haragudj, hogy zavarba hoztalak, de már régóta szimpatikusnak tűnsz és szeretnélek megismerni..."

2013. márc. 13. 13:58
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt teszem:)
2013. márc. 13. 14:00
 9/14 anonim válasza:

Kíváncsi volnék a történet végére.

Leírod majd,hogy mi sült ki belőle?

2013. márc. 13. 22:13
 10/14 A kérdező kommentje:
Persze!;)) Igaz csak jövőhéten lathatjuk egymast ujra, mert elutazom, de leirom!
2013. márc. 13. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!