Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú, hogyan adjam tudtára?
Szóval, most jöhet az a szöveg, hogy nem tudhatom ilyen idősen, milyen a szerelem. De ha most tényleg NEKEM van igazam, akkor? Szóval aki, csak szólni akar, hogy nem szerethetem, kérem menjen is el. Köszi.
Nos... Van egy évfolyam társam, akivel nagyon sokat beszélek, először a suliban, buszon. Aztán Skypeon is. Tetszik nekem, és nem tudom, hogy-hogyan adjam a tudtára. Valószínűleg én is tetszem neki, mert elhívott kutyát sétáltatni, haza kísért, vett nekem gumicukrot és a kutyája fázott kérdezi tőle: "Menjünk?" Én: "Menjetek!:)" Ő: "De még maradnék... Tudod... Beszélgetni."
Illetve reggelente kéri, hogy menjek vele busszal. Sőt egyik nap mentem le a lépcsőn, neki a 3.on lett volna német órája, de engem lekísért!
Annyira aranyos, kedves.
Köszi előre!:)
Mellesleg tisztában vagyok, vele, hogy 13om évesen egy járás, bőven nem a lefekvésről szól, sőt még 18 évesen sem 100%ig.
Köszönöm előre az ÉRTELMES válaszokat!:)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!