Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy fiú, hogyan adjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy fiú, hogyan adjam tudtára?

Figyelt kérdés

Szóval, most jöhet az a szöveg, hogy nem tudhatom ilyen idősen, milyen a szerelem. De ha most tényleg NEKEM van igazam, akkor? Szóval aki, csak szólni akar, hogy nem szerethetem, kérem menjen is el. Köszi.

Nos... Van egy évfolyam társam, akivel nagyon sokat beszélek, először a suliban, buszon. Aztán Skypeon is. Tetszik nekem, és nem tudom, hogy-hogyan adjam a tudtára. Valószínűleg én is tetszem neki, mert elhívott kutyát sétáltatni, haza kísért, vett nekem gumicukrot és a kutyája fázott kérdezi tőle: "Menjünk?" Én: "Menjetek!:)" Ő: "De még maradnék... Tudod... Beszélgetni."

Illetve reggelente kéri, hogy menjek vele busszal. Sőt egyik nap mentem le a lépcsőn, neki a 3.on lett volna német órája, de engem lekísért!

Annyira aranyos, kedves.

Köszi előre!:)

Mellesleg tisztában vagyok, vele, hogy 13om évesen egy járás, bőven nem a lefekvésről szól, sőt még 18 évesen sem 100%ig.

Köszönöm előre az ÉRTELMES válaszokat!:)

13/L

2013. márc. 12. 19:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Ne kertelj.Mond meg neki egyenesen.
2013. márc. 12. 19:44
 2/9 anonim ***** válasza:
süss neki :D
2013. márc. 12. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki,ennyi.
2013. márc. 12. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem megy, ma is hoztam neki sütit, alig mertem odaadni neki, pedig nem vagyok éppen az a félős lányxd.
2013. márc. 12. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
58%
fapfapfapfap elmentem...
2013. márc. 12. 20:21
 6/9 anonim válasza:
Nekem ugyan így kezdödött az egész, csak nekem osztálytárs :) 2 hónapon keresztül minden nap beszéltem vele (sulin kívül) És a suliba is folyton együtt lógtunk. Egyszer elmondta, hogy megtetszettem neki és én is írtam neki hogy nekem is bejön. Aztán ment minden magátol. Azóta együtt vagyunk :) Lehet hogy ezzel nem sokat segítek, de várd meg amíg kezdeményez ;)
2013. márc. 27. 19:08
 7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok ez lemaradt 14/L ;)
2013. márc. 27. 19:19
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolso ertem belole a lenyeget es koszi!:) amugy vegul mi is osszejottunk:3
2013. márc. 27. 20:22
 9/9 anonim válasza:
Gratula! ;) Csak sok jót tudok kívánni!
2013. márc. 27. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!