Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma leszollítottam egy lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma leszollítottam egy lányt aki nagyon tetszik egy ideje, de eddig sosem beszéltünk, zavarba jött. Most mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon zavarba jött de mégis nyiltan válaszolt első kérdéseimre. Majd azt mondta hogy dehát nem is ismerlek, és hogy neharagudj, de sietek valahová. Miközben beszéltunk 1-2szer teremtett szemkontaktust, és töbször lefele nézett.(ezt azért irtam mert tudom, hogy a testbeszéd sokat elárulhat...)

Nem tudom hogy most mit tegyek keressem meg és beszéljek még vele vagy ez a sietek valahova duma ilyen lerázó típusu volt?

2013. márc. 13. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Várjuk!!!
2013. márc. 16. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
na ? mi lett?:D
2013. ápr. 1. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ezt mondta egy csaj,viszont másnap már odajött dumálni MAGÁTÓL! szal ez nem jelent semmit,egyébként mi lett a vége?
2013. ápr. 5. 01:45
 14/14 anonim ***** válasza:
még mindig VÁRJUK :D
2014. ápr. 1. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!