Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek jó ötlet?
Tetszik egy lány az osztályban, már vagy 1 hónapja, és szeretném elvinni mozizni vagy bátyám előadására színházba, de szarok odamenni hozzá először megmondani neki a szitut.
Szerintetek jó ötlet, ha beleteszek a szekrényébe egy kis papírt ráirva a nevemmel, hogy kedvelem?
és ha egyszer szotteszi neked a lábát, akkor reszketni fogsz akkor ismikor dugni kell?
Az a pasi aki töketlen a csaj szemébe mondani hogy mit akar, az meg sem érdemli azt a lányt.
ez nagyon gyökér terv...
és hanyagold a "szarok" "szitu" szavakat is
Szünetben menj oda hozzá,mosolyogj egyet,majd kérdezd meg nincs-e kedve moziba menni veled.Természetesen a előtte köszönj.A mosolynál pedig figyelj oda,hogy a tízóraidra eltett mákos búrkiflinek ne legyen nyoma a fogaidon.
Szedd össze magad,legyél bátor!
az a papír dolog kicsit nevetséges alsó tagozattól fölfele :D ne vedd sértésnek, de ez.. hát valamennyire aranyos, de inkább ciki :D (mióta együtt vagyok barátommal, néha adunk egymásnak ilyen órán firkált cetliket, hogy "szeretlek", stb ilyenkor már oké, de ezzel indítani nekem nem jönne be :DD )
de amúgy mit félsz? :D oszt.társad, csak beszéltetek már :D lazán odamész és megkérdezed, lenne-e kedve csinálni valamit :D
barátom az osztálytársam, mi is így kezdtük :D összehaverkodtunk, pont kijött a Bosszúállók, ami mindkettőnket érdekelt, elmentünk rá, meg még párszor taliztuk sulin kívül, és egy éve együtt vagyunk lassan, minden okés :D barátomnak én vagyok az első barátnője, visszahúzódó ember, de nálam rávette magát hogy lépjen, és összejött :D
a csajoknak bejön ám ha összeszeded magad és kezdeményezel :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!