Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit jelent a "nem tudom, még messze van. De amúgy jó ötlet"?
Ugyanazt jelenti, mint amit neked jelentene, ha tőled kérdezik. Még nem tudja mi lesz két hét múlva, de hozd szóba pár nappal előtte. Randi miatt én se szervezem át a programomat, de egy kapcsolatban beírnám a teendők közé és akkor már akkora semmi nem jöhet közbe. Szóval attól függ milyen viszony van kettőtök között. De gondolj arra, hogy megnyugtatásképpen írta, hogy jó ötlet. Enélkül lekoptatószöveg.
27F
Hát elég komplex a viszony köztünk, az biztos.
Barátkoztunk egy ideig, aztán rástartoltam, és ő engedte, meg viszonozta, aztán kaptam a fejmosást, hogy csak haverkodni akar én meg elmondtam, hogy nekem nagyon bejön.
Azóta többször chateltünk, és múlt héten összefutottunk. Akkor dumáltunk vagy 4 órát és mindketten baromi jól éreztük magunkat. (Olyanokat elmondott magáról, amit elötte soha)
Hogy most mi van, az egy jó kérdés...én úgy érzem, és ezt ő is mondta, hogy nagyon egy hullámhosszon vagyunk, de halvány sejtésem sincs arról, hogy ő végülis mit akar.
Nem tud dönteni. Állj elé, mondd meg neki, hogy neked ez így nem jó, tetszik neked, de nem fogsz rá várni a végtelenségig. Ha ő megelégszik a barátsággal, akkor neked ez nem elég, jobb ha elváltok egymástól. Ha kellesz neki lépni fog, ha nem, akkor ne bánd, hogy nem folytatódott. Lesz másik nőd, ne félj. A nők a határozottságot nagyon sokra becsülik.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!