Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebook csajozás, szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebook csajozás, szerintetek ez jó első levélnek?

Figyelt kérdés

A napokban megláttam egy hölgyet a Facebook nevezetű szociális hálózaton. Nem is vártam sokáig, szegeztem neki egy levelet, a csaj az modellkedik, tehát eléggé topos.

A küldött levél tartalma az alábbi:

El tudom képzelni, hogy már mennyire unhatod a sok átlagos és tipikus szöveget, amit a srácok

küldenek neked nap mint nap. Számomra lehetetlen, hogy átküldjem a teljes valós személyiségem online módon.

Szóval..úgy csinálom mint a többi srác. felkészültél?

Szia. Viktor vagyok. Néztem a profilod és szerintem nagyon aranyos és normális csaj vagy. Pont egy

ilyen csajra van szükségem. Hosszú távon lehet velem tervezni. Jelenleg gimibe járok, szeretek szórakozni. Annnyira gyönyörűűű vagy! Elnézést ha a levelemmel zavartalak volna!

2 napja nem kaptam választ erre, kérném hogy Alfa hímek, és lányok véleményét is.

Előre is köszönöm mindenkinek.

#csajozás #Faceook rendi
2013. nov. 4. 20:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Hosszú távon lehet velem tervezni."

Hogy lehet ilyet írni? Te nem vagy férfi.

Egy alfahím.

2013. nov. 4. 20:58
 2/12 anonim ***** válasza:
:3
 3/12 anonim ***** válasza:
xDDDDDD' En nem én Viktor volt! :D
 4/12 anonim ***** válasza:
A "jelenleg gimibe járok" mondatodhoz, hogy kapcsolódik, hogy szeretek szórakozni?:) Szerintem gáz:)
2013. nov. 4. 20:59
 5/12 anonim ***** válasza:
elolvasta?
 6/12 anonim ***** válasza:
5%

Facen kapok valakitől ismerkedős levelet soha nem válaszolók rá nem hogy meg is ismerjem az illetőt. Neten való ismerkedés ellenes vagyok!

Tudom hogy itt lefognak pontozni olyan férfiak akik csak neten láttak nőt meztelenül

7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az egyéb mappába került, azért nem kaptál választ.
 8/12 anonim ***** válasza:
ez annyira szar hogy már fos.
 9/12 anonim ***** válasza:

Uncsi, kicsit nyálas, és tényleg semmi extra, 100 ilyet kap naponta. Miért nem valami különlegesebbel kezdesz, direkt randi kérés helyett. Pl:

"Szia, láttam szeretsz modellkedni. Meséld már el mi jó benne?"

2013. nov. 4. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Ha nekem küldted volna ezt, röhögve tiltalak le a facebookon :D

21/L

2013. nov. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!