Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira hova vigyek egy 16 éves csajt? 19/F
Figyelt kérdés
Kocsikázásra gondoltam az tetszene neki vagy inkább valami más ötlet ?2013. nov. 3. 00:41
11/15 Papír Tapír válasza:
Vidékre a földekre. Jó, ha korán megtanítod neki a munka értékét
13/15 anonim válasza:
nem kell vinni sehova... menjen csak a saját lábán! :)
14/15 anonim válasza:
a kocsikázás nekem úgy hangzik, mintha az autóban akarnád megdönteni rögtön
szóval én nem ezt javasolnám
15/15 anonim válasza:
Annyira túlspilázzátok ezt az elsőrandi-dolgot... Találkozz vele X helyen, és kérdezd meg, mit szeretne. Adhatsz neki tippeket is, pl. séta közben bemenjetek-e valahova inni valamit, nem kér-e monjduk egy hamburgert, vagy akármi. Nem kell túlgondolni, hidd el, a lányok is jobban szeretik a spontán dolgokat, mintha görcsösen előre terveznél. És itt még a hibázási lehetőség is kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!