Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ajándékot vigyek a csajnak a 2. randira? Ja és gáz ha platós teherautóval megyek érte?
Holnap lesz randim és nem tudok mit vigyek neki. Én egy , gyémántköves ezüst gyűrűre gondoltam de az ékszerész haverom egy limitált szériás arany nyakláncot ajánlott, nem akarok kicsinyes lenni.
A másik dolog h mondtam neki h megyek érte csakhogy mind2 kocsit elviszik a szülők.
Csak a céges platósok közül tudok menni valamelyikkel.
inkább a lánctalpassal menj:)))
az ajándék soknak tűnik a 2-ik randira,de nem ismerem az anyagi szinteteket
Dehogy sok.
Volt csajomnak egy BMW M5-öst adtam az első hónapfordulónkra.
csajnak m5 megakartad ölni ? :D
amúgy meg tuti kamu nincs ilyen hülye a földön mint te
mert ha ennyi pénzed van kb 2 perc és bérelsz autót és nem kell teherautóval menned
Téged sem az eszedért szeretnek.
Bérelj egy repülőt és menj azzal!
"-Milyen kocsid van, drágám?
-Kétajtós, kétüléses, kék, 6500 köbcentis!
-Húúú, az kafa! Milyen márka?
-IFA."
:D
És nincs 1 haverod aki kölcsön adja a kocsiíját?Amúgy meg ha a szüleiddel élsz honnan van jogsit teherautóra?És ugyan melyik fiatal az aki nem a munkáért megcsinálja....
Kár hogy kamu a kérdés.de mivel kocsit sem tudsz bérelni így az ajándék vétel is ugyan olyan gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!