Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira hova vigyek egy 16 éves csajt? 19/F
Figyelt kérdés
Kocsikázásra gondoltam az tetszene neki vagy inkább valami más ötlet ?2013. nov. 3. 00:41
2/15 anonim válasza:
cukrászdába, esetleg moziba, ezek után menjetek el sétálni:)
4/15 anonim válasza:
A kocsikázás az jó ötlet. Vidd fel az autópályára és száguldozzál, hagy érezze milyen a sebesség. Sőt bemutathatsz rendőri üldözést is élőben neki.
5/15 anonim válasza:
Én is a kocsikázással vagyok meglőve, de nem tudom hogy így elsőre mit szólna a csaj.
6/15 zotanbro válasza:
setaljatok..kajaljatok vhol ..uljetek be vhova inni valamit.. vagy nezzetek meg szep helyet.
7/15 anonim válasza:
ágyba :D
na jó.....amúgy komolyan....
-korcsolyázni
-mozi
-séta
-valahova kajálni
17/L
8/15 Farkas András D. válasza:
A Tescoba, és vegyél meg neki mindent amit akar, vagy a Margit szigetre, sok ingyen bokor ;) vannak romok is. Ha k.rvás, akkor csöndes helyre, ha nem akkor is csöndes helyre, csak vigyél sok piát, mert a nem egy olyan kijelentés, amit az ember csak alkoholhiányos állapotban mond ?)
10/15 anonim válasza:
vacsi, séta, a mozival az a baj, hogy közben nem tudtok beszélgetni az autós üldözéssel meg az a baj, hogy nos hát... az hogy az egy autós üldözés de ha izgalomra vágysz ahhoz nem szükséges a lány jelenléte, sittre kerülhetsz egyedül is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!