Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mi a legcikibb dolog, ami történt vele randizás közben, előtt vagy után?
Vittük a kutyámat sétálni, aki a barátommal nagyon jóba van, de valahogy mégis megharapta. Annyira beleharapott a lábába, hogy nem tudott járni és kihívtuk a mentőket. Az volt a legrosszabb, hogy a kutya elszökött és a barátom a mentősöknek azt mondta, hogy ne őt mentsék, hanem a kutyát. Iszonyat nagyot égtem, persze érdekes volt, hogy az ajtóban másnap reggel ott volt a kutya, de mégis a legjobb az volt, hogy az egészségházban volt a randink:D
A másik meg az volt, hogy a fehér ruhámat a barátom leöntötte ketchuppal, és nem jött ki aztán.
Volt amikor eltört a 30 ezer forintos cipőm sarka és épp egy buliban voltunk. Hát levettem és mezítláb voltam:D
Megkergetett minket egy özvegy:) A háza előtt sétáltunk el, a barátom letépett egy szál tulipánt nekem és az öregasszony, két percre rá kergetett minket valami motoros biciklivel, miközben ordibált, meg földet dobált ránk. Ez tíz órakor volt este, nem tudtunk hova elfutni az anyókától, ezért egy melegbárban kötöttünk ki:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!