Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érdeklödök kevésbé a randizás iránt?
Figyelt kérdés
Amióta az eszemet tudom mindig kapcsolatot akartam,szerelmet satöbbi,de mostanában egyáltalán nem izgat,hogy hogy alakul a szerelmi életem.Ezerszer inkább koncentrálok hobbira,munkára,pénzre,bármire,mint hogy szerelmi kapcsolatot alakítsak ki.2013. okt. 9. 20:20
1/2 anonim válasza:
egy idő utánaz ember belefárad, és inkább olyan dologba fog amiben van sikerélménye.
Azonban (legalábbis nálam) ezek a dolgok nem fejelik meg azt az érzést, hogy van aki vár, van aki ölel, s szeret, van aki megkrdezi, "drágám milyen napod volt?" :)
mindne forintál, minden hobbínál, és mindenennemű földi dolognál ez többet ér nekem.
illetve csak érne...mert volt, de elb*sztam, és őt nemkapom már vissza..:/
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem találkoztál azzal a lánnyal még, akivel lenne kedved és akinek te sem vagy közömbös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!