Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tetszik egy lány, hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Az addig oké, hogy: bókolgatok neki, aztán érdeklődök,beszélgetek vele.
Majd elhívom valahová? (mennyi idő után)
És megmondom neki hogy tetszel, vagy hogy? Vagy megkérdezem,hogy járunk e?
előre is köszönöm a válaszokat!
2013. okt. 7. 23:24
2/12 anonim válasza:
Neee..
ha a bókolásból nem veszi le, és nem viszonyul hasonlóan, akkor fail.
3/12 anonim válasza:
#1 azért ennyire nem kell belerontani szegénybe
körülményfüggő... vidd el sétálni este a parkba az romantikus, beszélgessetek, és az első alkalommal még ne hozd fel h akarsz vmit... majd a 2. alkalommal mehet :)
4/12 anonim válasza:
Mondd meg hogy szép a hajhagymája azt általában szeretik. Vagy vesd be a klasszikust: jó a push up kő tejbegriz. Vagy konbináld a kettőt akkor tuti sikered van!
5/12 A kérdező kommentje:
ahha,vagyis mondom neki : sétáljunk eggyet,beszélgetünk,majd pl. másnap megint elmegyek vele sétálni, és bevallom neki,hogy nagyon tetszel nekem és pl. én is neked?
2013. okt. 7. 23:47
7/12 anonim válasza:
Nem adom fel... hülyeség, a nők nem veszik a célzásokat
kérdező: pontosan úgy :)
8/12 A kérdező kommentje:
köszi, (ezt mintha hallottam volna már hogy a nők nem szeretik a célozgatásokat)
És akkor mit csináljak ha igent mond,mit mondjak?
2013. okt. 7. 23:54
10/12 anonim válasza:
#6 ...aki csak annyit mond: He?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!