Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinek mi a legcikibb dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a legcikibb dolog, ami történt vele randizás közben, előtt vagy után?

Figyelt kérdés
2013. okt. 13. 15:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
puki
2013. okt. 13. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Találkozás előtt fogorvosnál voltam...az nem is zavart,h.nem volt arcmimikám,úgy lezsibbadt az arcom és akármikor mondott vmi vicceset csak csapkodtam meg "dünnyügtem" mint vmi retardált...de ez mellé még folyt a nyálam is,de zsibbadás lévén észre sem vettem...nem találkoztunk többet. :( :D
2013. okt. 13. 16:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Leszart a galamb. De akkora volt, hogy talán nem is galamb volt, hanem griff.
2013. okt. 13. 16:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Galambos Lajos : D Legalább tarkón f*osott vagy headshot lett? :D
2013. okt. 13. 16:08
 5/11 anonim ***** válasza:

# 3

::D:D:D:D:D:D:DD:

2013. okt. 13. 16:12
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem velem történt,de ott voltam.

Első randi:

Meg se mert szólalni,megolvadt a fagyija és magára is öntötte,aztán szívószálat hoztam neki,felsértette az ujját,ragtapaszt vettem neki,a moziban meg magára borított egy kiló popcorn-t :D

Nekem nem volt ciki,de szegénykém majdnem elsüllyedt.

Azóta már a barátnőm :)

2013. okt. 13. 16:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ültem a csajjal egy talapzaton, majd a semmiből megjelent egy csöves féle, és kérdezte, hogy megtudnánk-e szánni egy szál cigivel, mondtuk, hogy nem, de ezek után sem tágított, hanem elkezdett papolni arról, hogy vigyázzak a csajra, és soha ne üssem meg! Már volt benne pia rendesen...

Miközben magyarázott, elkezdett lefelé guggolni, majd guggolás közepette elkezdett fingani, de olyanokat, amiket simán lehetett hallani, de nem igazán zavartatta magát... XĐ

Akkor egyszer randiztam egy csajjal és leültünk egy padra, és annyira néztem a csajt, hogy a nagy nézésben elvesztettem az egyensúlyom és leestem a padról (a háttámlán ültünk). De, nem volt para, röhögtünk egy jót :D

Akkor volt egy másik csaj is, akivel szintén randiztam, és séta közben elmentünk egy üzlet mellett, ahol az Ő képe volt kitéve, de ez inkább poén volt, mint ciki, csak lestem :D

2013. okt. 13. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:
November 1 :DDD
2013. okt. 13. 18:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Ezt tök nem ide akartam bocsi :D
2013. okt. 13. 18:29
 10/11 A kérdező kommentje:
semmi baj, nagyon érdekesek :) köszönöm a válaszokat
2013. okt. 19. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!