Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hahó valaki . Hogy van ez a randizás dolog? Na&a kapcsolat?
hogy alakul egy kapcsolat a randizásból ,most komolyan ?? mert nekem nem megy valami zökkenőmentesen eddig :S
Írjon le nekem valaki egy kb normális esetet ..onnan h megbeszéltük h kapcsolatban vagyunk ..
pl ilyenekre gondolok ..:
-megbeszéljük h mikor találkozunk
-jön magától h mikor
-lemondja miért mondja le dillema
-ki irányít hogy a jobb ..
áhh én se értem ,mind1.
dehogydehogy ..-csak én nem értem :( és kicsit elszomorít ..
elvileg kapcsolatban vagyok ..de mégsem érzem a belső biztonságom ebben ..
ma pl másfél órával randi előtt vmi intézni való miatt lemondja ..ok lehet vis mayor ..-de nem esett jól ..és kezd elmenni az egésztől a kedvem ..más dolgok miatt is ..
komolyan olyan ez mint a fogyasztói társadalom h van kedvem bemegyek a boltba tejet venni megnézem mi van a polcon ..- jahh csak h itt emberekről beszélgetünk ..
ha teszem azt háború lenne és nem lenne egyértelmű a láthatás gondolom mindet elkövetne ..-de igy olyan érzésem van h minden egyértelmű számára ,és ezzel a le van tudva dolog .
Amúgy az ironikus ..h ő mondta h kapcsolatot akar velem ..mert én bár megszerettem ..túl voltam már azon h túllelkesedjek (felesleges)
Tehát most arra vagy kíváncsi hogy hogyan zajlik egy kapcsolat onnantól hogy "hivatalos"?
igen ez érdekelne leginkább .köszönöm .
Az a baj szerintem,hogy még nem vagytok együtt régóta,illetve még kevés "randi/találka" volt.
Nálam úgy szokot történni,hogy elhívnak valahova.Elmegyek,felöltözök szépen,eldumálunk,iszunk-eszünk.Ha minden jól megy csók a vége.Ha nagyon jól megy bumm együtt is alszunk és másnap reggeltől már folytatjuk amit az elején.Találkák,együttalvás,programok....Igazából nálam ha eljutunk a szexig,akkor az már biztos párkapcsolat.Olyan mondjuk még nem volt,hogy hetekig-hónapokig találkozgattam valakivel,akivel még csók sem volt....
mi minden nap együtt vagyunk jóformán. Lassan egy éve:)
-filmet nézés
-séta
-pihenés(délutáni romantikus együtt alvás)
-van hogy leteper és "megkínoz"(csikizés, bökdösés)
igazából mi nem nagyon szoktunk sok extrát csinálni. 1-2x volt hogy elmentünk étterembe enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!