Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig mindig pozitívan álltam hozzá a randijaimhoz, de egyik se jött össze és most negatívan állok hozzá, akkor az azt jelenti, hogy most össze fog jönni?
# 9:
Hát, azt hiszem, hogy most nekem is erre volt szükségem. Nagyon igaz, amit írtál. Nagyon!
Kérdező:
Én írtam valahol olyant, hogy szórakozásból dobtad a fiúkat? Sőt, írtam olyant, hogy ő szórakozásból küldené el őket? Mert szerintem nem. Ezért írtam, hogy benned van a hiba és alatta le is írtad az okát. Félsz.... Ennyire egyszerű. Az a lány, akiről én írtam, szerintem ő is félelemből cselekszik.
Ezt kéne valahogy leküzdeni. A férfiak pedig ugyanúgy nem egyformák, mint ahogy a nők. Vannak korrektebb, helyesebb urak és van az aljanépség. Ezt viszont nem fogod egy randi alatt megtudni. Ezért van igaza a #9-nek. Több idő kell az ismerkedéshez...
#14: a kérdező lány...
Kérdező, nem lehet, hogy az a baj, amit te is írtál, hogy nagyon hamar beleéled magad és túl sokat belelátsz a dologba?
Roscher Alfonzínának abban igaza van, hogy randevúra azért bizonyos elvárásokkal indulnak az emberek és jobban meg akarnak felelni a másiknak, magyarul akaratlanul is más arcukat mutatják.
13-as, nem írtad, hogy miért dobta őket, ezért feltételeztem, hogy szórakozásból.
Mitől félnék?
Abban én is egyetértek a 9-essel, hogy egy randi nem elég ahhoz, hogy megismerjük a másikat. Viszont azt az elképzelést nem támogatom, hogy a neten beszéljünk a másik féllel hónapokon keresztül és csak utána találkozzunk. Persze és mi garantálja, hogy neten keresztül a valódi énjüket mutatják a felek? Arc nélkül bármit lehet mondani. Nagyon könnyű félreismerni a másikat. Miért kell elbújni a számítógép mögé amikor személyesen is lehetne beszélgetni? Hát hova fajul ez a világ? Szörnyű, hogy egyesek ilyeneket gondolnak. Próbáltam már a netes ismerkedést amúgy. Egy hónapig beszélgettem egy sráccal, nagyon sok mindent megtudtunk egymásról, aztán személyesen is találkoztunk és végül semmi nem lett a dologból. Szóval azt az 1 hónap beszélgetést dobhattuk is ki a kukába. Teljesen más egy személyes találkozó és egy netes beszélgetés.
Továbbá azzal sem értek egyet, hogy randikon mindenki megjátssza magát. Hát én pont, hogy önmagamat adom, mivel nem akarom, hogy a randipartnerem félreismerjen és majd a későbbiekben csalódjon. Jobb ha előbb megismeri az igazi énemet. És szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Elég nagy tévedésben élsz ha azt hiszed, hogy ha odamész egy ismeretlen fiúhoz az utcán, akkor az nem fog semmit se belelátni. Te tudod mit jelent az, hogy barátság? Mert a mondandódból nem úgy tűnik. Persze, majd összefutok egy tök ismeretlen gyerekkel 5-6x, beszélgetünk az éjszakai buszok járatsűrűségéről és egy barátság alakul ki köztünk. Meg megismerem a gondolatvilágát? Igen? Mégis miről? A tömegközlekedés hasznosságáról? Ez egy jó nagy baromság.
Csakis egy randin lehet igazán megismerni az embert. És nem 1 db randin, hanem ahhoz több találkozó kell. Minél többet találkozik két ember, minél többet beszélgetnek, annál jobban megismerik egymást.
Na mégis csak elmondtam a véleményemet.
15-ös, de, lehet. Ezért is állok most negatívan a randihoz, hátha most összejön.
Én szerintem simán bele kel kaksázni, és sehogy nem hozzáállni. Sem a negatív sem a pozitív gondolkodás róla nem vezet sehova.
Érezd jól magad a randin és ennyi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!