Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eddig mindig pozitívan álltam hozzá a randijaimhoz, de egyik se jött össze és most negatívan állok hozzá, akkor az azt jelenti, hogy most össze fog jönni?
Engem is összehozott a sors egy ilyen lánnyal. Igazából minden hétvégén más és más fiúkkal randizik, de mindegyiket dobja a fenébe, mert régebben sokszor egy hónapig tartottak a kapcsolatai, vagy addig sem...
Szerintem magadban kell a hibát keresni...
"Nem randin kell ismerkedni. A randi manapság semmire nem jó csak az 1 éjszakásokat összeszedni.
Vagy interneten kell pár hónapos beszélgetés és szimpátia alapján randit kérni, mert annak van jövője.
Vagy élőben barátságokat kialakítani pl, buszmegállóban, útközben, a boltos fiúval stb. tele a lehetőség lista... és ezeket felépíteni, elmélyíteni és kialakulhat belőle a szerelem.
Randikon nekem sem jött össze soha semmi és számomra a legrosszabb párkeresési módszer. Rossz az egész rendszer, mert mindenki azért megy elve, hogy felszedje a másikat és persze nagyfokú megjátszás és fényezés megy ilyenkor mindkét részről.
Ezért szeretek inkább az utcán ismerkedni, mert ha odamegyek segítséget kérni a sráctól, akkor nem arra gondol, hogy fel akarom szedni, és a hétköznapi énjét mutatja. Később ha többször összefutsz vele pedig kialakul egy barátság féle. Ha tudtok sokat beszélgetni megismered a gondolatvilágát és akkor már tisztábban látod, hogy passzol-e hozzád.
Én ezt javaslom neked, hogy próbáld ki ezt, lehet több sikered lesz."
Azért megyek randizni mert talán keresem a megfelelő párt. Akire sajnos még nem találtam rá. Ha azt hiszitek válogatós vagyok, tévedtek, egyszerűen csak nem fogok szánalomból olyan emberrel együtt maradni aki nem is tetszik. Viszont egy esélyt mindenki megérdemel. Én nem külső alapján ítélkezem, hanem szeretem előbb megismerni a másikat. Amit egy randin lehet, vagy még ott se teljesen.
Utolsó, szerintem meg nem ismersz. Egyáltalán nem vagyok olyan mint a kedves ismerősöd. Én nem hetente járok randizni és nem szórakozásból dobom őket.
Amúgy azért állok így hozzá, mert ez egyfajta védelmi mechanizmus. Felkészülök a legrosszabbra. Szeretném ha összejönne ezzel a sráccal, csak félek, hogy ő is olyan lesz mint a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!