Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat pozitívan vagy negatívan befolyásolja első randin az olyan külsőség, mint a hosszú műköröm, tetovált szemöldök, műmell, erős smink, stb?
mindenki azt csinál magával amit akar, de ezeknek lesz rossz következménye, hiszen szerintem ronda a tetovált szemöldök, ne csodálkozzon később nem is fog kinőni, a körmöt teljesen tönkre teszi az a sok ragasztó, elpuhul alatta az igazi,
az erős smink meg régen nem divat, a természeteshez közelítő inkább,stb. szóval nekem mindegy, vannak olyan férfiak akiknek tetszik és van akinek sem, mindenki ehhez mérten választ N
Hát szerintem ez erősen r*banc illetve plázacica hatást kelt, méga tegyük fel nem is vagy az...
Szóval negatívan befolyásol én szerintem.
Attól függ
- Úgy első randi, hogy előtte soha az életbe nem látta
- Úgy első randi - előtte közös haveri kör, van egy kis ismeretség, tehát látták már egymást, nem csak képen
Előbbi zsákbamacska, utóbbit nem kell magyarázni.
Nem az a baj, ha egy lány kur vássan van öltözködve, hanem hogy mű! tetovált szemoldök a csoriság és az igénytelenség jelvénye. 180 ezer forinttért már berakathatnál valódi szőrszálakat is a szemöldöködbe te nő. Ez a kamu tetovált szemöldök meg egy csóri nyomorék megoldás. rárajzoljuk hogy van. vicc kategoria.
Műmell szintén okádék, annál még egy kismellű nő is elfogadhatóbb.
Műköröm: Koszfogó, tarkabarka bazári gané!
A nő természetesen jó, nem kell a csícsa rá.
Ma a a nő a szépségével legyen a csícsa! ne a karácsonyfadíszek ráaggatva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!