Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy állnak a modellek és szépségversenyző lányok, nők az átlag pasikkal?
Aki rendszeres résztvevői ezeknek,akiket sokan irigyelnnek
Az elvárásaik is nagyobbak?
Ha egy átlagos sráccal van dolguk...
Nincs leszőrtelenítve. Mondjuk nem gyantáztatja a feljőtestét, lábát kezét.
Nem száll ki egy drága autóból élére, öltönyben, márkás órával a kezén attól meg szóbajöhet, mint barát?
Vagy észer sem veszik a széplányok az átlagos fiúkat?
Ez nem csak modellekre érévnyes kérdés.
Mert a dolog úgy fest,hogy itt már nem csak a férfiak válogatnka külső alapján hanem a nők is ! Rendesen.
Olyan szép lányok is válaszolhatnak, akik nem modellek és nem járnak szépségversenyekre?
Észre veszem az "átlagos" fiúkat, de amikor választok, akkor számít a külső IS. Bocs, hogy nem vagyok vak. Nekem is ugyanolyan érzékszervem a szemem, mint másoknak. Csak a külső kevés egy kapcsolathoz, de sokat nyom a latba.
Tapasztalatom szerint úgy mint mások. Mivel egy csomó önbizalom hiányos pasi van, akik nem merik megközelíteni őket a sérülékeny egojuk miatt, sokkal többször magányosak, mint az "átlagosabb" csajok.
Persze ezek nem a sík hülye pláza cicákra vonatkoznak, mert olyanokat nem ismerek. Hanem az értelmes, okos, normális modell csajokra.
Gondolom a buta kis plázamacskák a pénzre buknak, az egyetlen esélyük arra hogy idősebb korukban is legyen mit enniük, ha addig adják el az egyetlen dolgot amijük van, amíg akad rá vevő :)
Vagy cinikus vagyok? Lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!