Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne nála esélyem? (tegnap már volt a kérdés, de nem kaptam rá választ! Bocsi! )
Elég sokat lógunk eggyütt, rengeteget beszélgetünk, néha meg is ölel, állandóan meghúzza a hajam, vagy "megpöcköli" az arcom ( ez lehet hogy most hülyén hangzott :D ), vagy megfogja a kezem, egyszer felajánlotta hogy hazakisér, és a multkor még fel is emelt. Egy barátnőm szerint én is tetszem neki, mert állandóan velem lóg.
Nagyon tetszik a srác, szerintetek ő is szerelmes belém? Ha igen, miért nem lép? Tippek, tanácsok?
Amugy mindkettem 9.-esek vagyunk.
15/L 15/F
Előre is köszi a válaszokat!
Neki kell megtennie az első lépést, pl. hogy hazakírés ;)
Amúgy egyértelműen szerelmes beléd... Simán van esélyed, még ha kicsi az önbizalmad is. Úgy és annak szeret ami(lyen) vagy :) Sok szerencsét
Kísérjen haza, és jutalomból egy arcra puszi ;)
Amúgy meg egy 15 éves fiú még gyáva és nem mer lépni. Ő is várja a jelet ahogy te. Mind a ketten féltek lépni. Ha akarsz valamit legyél egyértelmű. Hazakísér, akkor puszi az arcra. Vagy hazafelé menet karolj belé :) Vagy, ha busszal mentek esetleg inkább belé kapaszkodj mint a kapaszkodóba!
Úristen! Köszönöm a válaszokat! :D
Várok még kommenteket!
Ment mindenkinek a zöld kéz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!