Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek választ akarok kapni, hogy van e esélyem nála?
már azt sem érdekel ha az mondja nem,de akkor leglalább tudom h nem kell reménykednem, ha meg azt mondja én is szimpi vok neki,csak jobban közelednék.
16.
lány vagy.
és nem
nem
ne
de
lehet
h
igen.
Az emberi kapcsolatok nem ennyire konkrétan kezdődnek.
Ne akarj kapásból a nadrágjába nyúlni. Az nem úgy megy, hogy lemegyek a boltba egy kiló párkapcsolatért...
Udvarold körbe, legyél vele kedves, és ha megvan a kémia, azt észre fogod venni. Mutasd meg neki, hogy jó körülötted lenni, szerethető, érdekes ember vagy. Ne követelj vagy várj el cserébe semmit.
tudom hogy így kéne de már nem birok tovább várni.. 3 hónapja semmi nem változott..
piszkálódások megvannak,néha szemezések,flörtök
de fene sem tud elmenni rajta
Akkor legyél egy kicsit határozottabb. Pl. fogd meg a kezét, vagy simogasd meg az arcát egy beszélgetés során. Ebből általában azért veszik az emberek a lapot.
Ha ennyi ideje nem lépett, de volt pozítiv visszajelzés, akkor szerintem csak félénk.
Azért a kezé ne fogd meg, mert szerintem az mát tùl tolakodó..
De erre nagyon jó ez a tippem: menjetek el bulizni, ott majd kitudódik, hogy mit érez irántad :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!