Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves szemüveges lány vagyok, és már régóta teszik egy srác. Már kérdeztem, de semmi olyan választ nem adott, ami szerint tetszenék neki, Lehet még így nála esélyem?
Hát,amúgy már tudtam meg még valamit és ez mondhatni egyre bonyolultabb. :P Aki teszik a fiúnak az az egyik legjobb barátnőm s ráadásul (a lányt Timinek hívják)Timi meg kinem állhatja őt.Terhát se én, se az aki tetszik nem nagyod jut előrébb :)
Viszont már ,,haverjának'' mondhatom magam mert jól kijövünk. ^^
Na erre ti mit tudtok mondani?!
Tesin már csak hárman voltunk a kiütőben és Nála volt a labda.Mellettem Jancsi (osztálytársam -.-') és azt vártuk hogy kit üt ki.Bele nézett az arcomba én meg erősen koncentráltam, hát ő meg megfogja a labdát és a mellettem álló gyereket eltalálja pontosan a két lába között. :)
Hogy ez valami barátság, vonzalom vagy szánalom jele azt nem tudom de ennek én nagyon örültem ^^
Nos, erre már én semmit sem tudok mondani, kérlek mondjátok meg a következő lépést:
egyik lány aki Ő mögötte ül,elmondta hogy tavaly osztálykiránduláson megkérdezte hogy ki az a 3 lány aki tetszik neki.És engem rakott az első helyre!Ráadásul a Timi nem is tetszik már neki,és elmondta a lány hogy ahogy beszél velem,ahogy mosolyog rám abból észre kell vennem hogy tetszem neki,De akkor ha azt mondta hogy semmi különös,akkor senki sem tetszik neki ha én vagyok az 1. helyen :)Akkor még így van esélyem? Tudnék vele járni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!