Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választ egy csaj egy kevésbé jóképű srácot?
Adott 2 srác, egy magas, jóképű, vicces, amolyan örök gyerek 30 éves pali, és adott egy 22 éves pont olyan kaliberű pasi, mint az első, csak alacsonyabb, nem olyan jóképű, sánta srác.
A csaj szép, csinos, kicsit furcsa, mivel nagyon csúnyán beszél, amolyan minden buliban ott vagyok csaj. Mindkét srácnak tetszik a csaj, de a csaj mégis a 2. srácot választja. Miért?
Nagyon egyszerű:
Az alacsonyabb jobb érzelmi hatást(ez egy összetett jelenség, nem akarom részletezni) tudott gyakorolni a csajra, aki erre képes bármit elér a nőknél.
A külső csak burok, sokkal többet számít ami alatta van. Ez pedig, hogy a csaj hogy néz ki teljesen irreleváns.
Kevésbé jóképű?
Ki szerint? A 30-as "magas, saját magát jó képűnek tituláló és vicces pali szerint?
Vagy a csaj szerint? Ja..de várj..a csaj nem a 2-es srácot választotta?
Na ugye, hogy ugye, hogy a jobbat választotta
de tudod én sem értem, hogy itt vagyok én a világ legjobb pasija és miért nem minden nő engem akar hiszen rajtam kívül minden pali " kevesebb és rosszabbul néz ki" Azért mert hiába vagyok isten ha az adott csajnak nem tetszem..nincs általános mérce..te most vesztettél ez van...bezzeg ha téged választott volna akkor nem sírna a szád de isten adta férfiszépség:DD
Azért mert azt képzeli,h a kevésbé jóképű jobban megbecsüli,de idővel majd rájön h minden pasi egy kaptafára való.Tapasztalat
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!