Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért választ egy csaj egy kevésbé jóképű srácot?
Adott 2 srác, egy magas, jóképű, vicces, amolyan örök gyerek 30 éves pali, és adott egy 22 éves pont olyan kaliberű pasi, mint az első, csak alacsonyabb, nem olyan jóképű, sánta srác.
A csaj szép, csinos, kicsit furcsa, mivel nagyon csúnyán beszél, amolyan minden buliban ott vagyok csaj. Mindkét srácnak tetszik a csaj, de a csaj mégis a 2. srácot választja. Miért?
ez a kérdés eleve gáz ahogy van, mivel ki szerint jóképű?
Ha van két csaj akkor telibe sz@rom, hogy 100 ember szerint x csaj jobb ha én randának találom és nekem a y csak - a többség szerint "csúnyább" - jön be és índit be minden tekintetben, mert nekem ő a legszebb, legvonzóbb. Nehogy már mások értékítélete alapján válaszon már az ember magának párt, mert pl adott estben Sárika szebb meg jobb..kérdem ki szerint?
Szóval az egyes srác lehet nem is akkora durranás..lehet is picsogni, hogy így meg úgy akkor is vesztett!
ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!