Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van rá esélyem, hogy engem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esélyem, hogy engem választ?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal, akinek komoly kapcsolata van. Nagyon jó barátok lettünk, jól érezzük magunkat együtt, bármiről tudunk beszélgetni. Számomra Ő tökéletes, mindig ilyen lányról álmodtam. És beleszerettem. Tudom, hogy tetszem neki, mert kaptam ilyen jelzéseket. És a barátjáról is panaszkodott már párszor. Viszont szerintem ahhoz túl kedves és jószívű, hogy otthagyja, mert azért kötődik hozzá, közös múltjuk van. És amikor hallom, hogy telefonon is milyen kedvesen beszél vele, megszakad a szívem, mert ilyenkor elvesztem a reményt. Viszont nekem szükségem van rá, úgy érzem, Ő az igazi! Van remény?
2009. jan. 23. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

én így váltam el. férjnél voltam az már elég komoly kapcsolat és bele szerettem egy másik férfiba. akiért elhagytam a férjemet, és azóta is boldogan.

erre azt tudom mondani van. de a legjobb ha megmondod neki. ez két dolog miatt jobb. ha pl nem mondod meg neki és csak örlödsz akkor egy idö után már begolyózol. ha megmondod pedig ha ö nem így érez akkor elválnak útjaitok.

de egy kérdést feltehetsz neki még. hogy ha bele szeretne egy másik fiuba otthagyná-e a barátját. és ha azt mondja nem akkor nincs remény. vagy rájön ott helyben hogy magdrol van szó.

2009. jan. 23. 18:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Jelenleg hasonló helyzetben vagyok/voltam.

Én lány vagyok, és másfél éve volt komoly kapcsolatom, amikor megismerkedtem egy sráccal. Ő belém szeretett és én is egyre közelebb kerültem hozzá, és emiatt otthagytam egy hónap múlva a barátomat. Most jelenleg együtt vagyunk az új sráccal és úgy érzem ő az igazi. A lényeg, hogy ne erőltesd rá a lányra a dolgot. Remény mindig van, főleg, ha úgy érzed kedvel és jól elbeszélgettek mindenről.

Próbálj vele sokat találkozni, hívd el programokra, érdeklődj iránta, hogy vagy mi van vele és legyél figyelmes. Aztán majd kiderül lehet e ebből valami komoly.

Sok sikert!

2009. jan. 23. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat!
2009. jan. 23. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ne vágj bele,mert rossz vége lesz. Nagyon rossz.
2011. dec. 7. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!