Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék kilépni a "barátság zónából"?
Van 1 lány akit kedvelek/szeretek, de ő barátként tekint rám.. Van rá valami esély hogy ebből a "barátság zónából" kilépjek? Ha igen hogyan? :o
Normális válaszokat légyszíves! :)
Előre köszönöm :D
17/F
Lány vagyok.
Nem hiszem, hogy ki fogsz jönni a barátzónából, de azért sok sikert.
Az első válaszolóval viszont egyetértek. Hívd el valahová és tisztázd vele a dolgokat.
Én elb...tam és már jegyben jár a lány, én gondoltam hogy most már egy f..z megkérdem tetszettem neki vagy nem, ez kb 7 hónapja volt ezelőtt és kiderült hogy nagyon is be jöttem neki és olyan egy marha vagyok hogy csak na 3 éven át mellettem volt az igazi és erre meg elb...tam.
Tanács lépj mert az idö drága ne légy már beszari, nyugi az első nehéz de ha igen mond siker ha nem akkor meg már nem előszór fogod csinálni és tapasztaltabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!