Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan kellett volna tudnom, hogy a barátnőmnek tetszik a srác?!
Vannak ilyen idióta típusú emberek, mint a barátnőd, bocs a nyers megfogalmazásért. Tulajdonképpen még akkor jársz jobban, ha többet hozzád sem szól. Azt hiszi, ő a világ közepe, hogy rá mindig figyelni kell, és mindenkinek tudnia kell, mit gondol, hogy érez, és ha ez nem történik meg, akkor vágja a fancsali képeket, duzzog, várja, hogy te találd ki, hogy őt, a hercegnőt/kiskirályt engeszteld ki. Nem tudják felfogni, hogy nem mindenki ért célozgatásokból meg virágnyelvből meg ilyen hülyeségekből, hanem ha akarnak vmit tudatni vkivel, akkor igenis mondják meg neki.
Nem azt mondom, hogy nincs joga szomorúnak lenni, nyilván szar helyzet, de hogy ezért dúljon-fúljon meg azt éreztesse, hogy te vagy a szemét, na ehhez nincs.
A srácot tényleg ne hagyd el, és ne magyarázkodj előtte, ha ő nem kér meg rá, mert nem kötelességed ezzel elszámolni, ha nem mondta meg neked határozottan, mielőtt a sráccal összejöttetek, hogy XY tetszik.
Tapasztalatból beszélek, volt ilyen barátnőm. Nem szerelmi téren viselkedett így, hanem más témákban, pl. duzzogott, hogy egy páros jegyes színházi előadásos nyereménynél nem nála kérdeztem meg először, hogy jöjjön el velem, amikor simán tudtam, hogy akkor nem is lesz a városban, és ő is tudta, hogy tudom, mert pár napja mondta... meg egyébként is, nem barátabb ő nekem más jó barátomnál, hogy neki kelljen először az egóját legyezgetnem... meg hasonló hülye stiklije volt. És ezt másokkal is megcsinálta, olyan emberrel is, akitől nem volt joga elvárni semmit, mert nem barát volt, ráadásul elég híres is bizonyos berkekben... sőt nem is egy híresebb ember volt. És általában tök piti ügyekben.
Na mindegy, egy hasonló piti ügyben berágott rám, aztán azóta nem beszéltünk, és baromira nem hiányzik, sőt örülök, hogy egy ilyen energiavámpír nem része már az életemnek. És lehet, hogy neked is jobb lesz, ha kerülöd ezt a csajt. Ha meg ő kezd el szekálni, akkor nyugodtan mondd meg a véleményedet az ő viselkedéséről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!