Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan ismerjem meg? Hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerjem meg? Hogy ne égessem le magam?

Figyelt kérdés
Annyira tetszik egy srác a suliban, nem tudom se nevét, se azt, hogy hány éves, de úgy szeretnék vele beszélni. Biztos furcsán nézne ha odamennék és elkezdenék neki beszélni. Hogyan szólítsam le? Minden nap rá gondolok és oda vagyok érte. Gondoltam köszönök neki, de nem ismer, miért nézzen hülyének?! Szerintem nem is vett még észre, de úgyse akarna tőlem semmit. Végülis én se járnék egy nálam 3-4 évvel fiatalabb sráccal...

2013. szept. 7. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Mosolyogj rá,ha meglátod. :) Próbálj meg róla infokat kideríteni!! Ha már megvan,melyik osztályba jár (mondjuk egy ismerős által) , gyerekjáték! És ha jár valami szakkörre vagy sportra,akkor kezdj el te is járni. ;)
2013. szept. 7. 09:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Melyik suliba jársz? Szerintem a legegyszerűbb ha mélyen a szemébe nézel mosolyogsz egy sort és kész a varázslat :D
2013. szept. 7. 09:56
 3/4 A kérdező kommentje:
De ha nem kellek neki:/ akkor hiába mosolygok...
2013. szept. 7. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz helyzet :( Sehogyan sem tudod legalább a nevét megtudni? Esetleg tényleg köszönnöd kéne neki egyszer és mosolyogni mellé, ebből tudni fogja mi a célod! Szerintem nem fog hülyének nézni, aki mer az nyer! ;)
2013. szept. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!