Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg egy eladó sráccal, úgy hogy ne égessem le magam? 21/L
Első vagyok megint. Szerintem először beszélgess róla valamiről, próbáld meg kideríteni van-e barátnője. Pl. Ő mit vesz a barátnőjének Karácsonyra? Tégy úgy, mintha azt gondolnád van barátnője és kérj tőle tanácsot az ajándékozáshoz. Két válasz érkezhet:
1) Elmondja, hogy mit vett a barátnőjének, ekkor kiderül, hogy már van szerelme és ez így számodra kedvezőtlen válasz
2) Megmondja, hogy neki nincs barátnője és lezárod a beszélgetést.
A 2) esetében legközelebbi vásárlásnál megleped valamivel Karácsonyra. Ott hagysz a pénztárnál neki egy táblacsokit ilyen ajándékszalaggal átkötve. vagy egy üveg bort/pezsgőt/stb. Ez szerintem elég nagy jelzés lenne, hogy akarsz tőle valamit. Ezután minden kiderül hogy áll hozzád.
Azért kérdezem, milyen bolt, mert érdemes a boltban kapható dolgokkal kapcsolatosan kérdezősködni, az nem feltűnő.
Pl. milyen italt szeret a srác és pl. milyet a barátnője.
"De úgy érzem 80% hogy elutasít, nem vagyok annyira népszerű a férfiaknál. "
sztem mivel eléggé elszaporodtam az alacsony önértékelésű srácok az országban, lehet ő is ilyesmit gondol xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!