Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg vele?
na figyelj xd :D
én 16/F vagyok, és 8hónapig jártam egy 13-14 évessel.
mégpedig fészbukon ismerkedtünk meg, mégpedig úgy hogy láttam a képeit, megtetszett és nem tudtam hogy beszélgessek vele, nem is nagyon erőlködtem, aztán egy osztálytársa odajött hozzám, és érdeklődött a nevem felől...egyből tudtam h a csajt érdeklem, és ezért ráírtam, h miért jött oda hozzám a gyerek, és ebből lett egy 870ezer üzenetből álló beszélgetés, minek alatt megnéztünk egy filmet, összejöttünk, együtt voltunk. röviden ennyi a történet.
Magyarul nem hülyeség ott ismerkedni. Élőben szinte reménytelen, mert mivan, ha rosszul sül el? max menny oda hozzá, ha egyedül van, vagy ha éppen megy egyedül haza :)
870ezer üzenet :)))
ja meg Tocsik is hvai 8000 órát telefonált munakügyben. (gyengébbek kedvéért, ennél egy hónap valamivel kevesebb órából áll, ki lehet számolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!