Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg vele? :D
Figyelt kérdés
Szóval, az a helyzet, h a szomszéd utcában van egy srác, aki nagyon helyes :) Eddig párszor már láttam, mostanában kb. 2-szer, de elég ritkán látom sajnos. Azt viszont tudom, h hol lakik. Egyszer mikor kutyát sétáltattam, elmentünk a házuk előtt, ahol ő a bazinagy monstrum kutyájával játszott. Meg egyszer találkoztunk, amikor biciklivel sétáltatta a kutyáját. Ezen kívül párszor láttam, ahogy jön haza, meg megy valahová. De ennyi :D Nem hiszem, h ő akár észre is vett.... A kutyáját nagyon ritkán sétáltatja, legtöbbször ki van kötve a kertjükbe, szóval nem hiszem, h ez lenne a kulcs a megismerkedésünkhöz.. Már arra is gondoltam, h bedobok vmit a kertjükbe, s aztán becsöngetek érte. Jó, ez nagyon hülyeség, de vannak ötleteitek??2011. aug. 9. 10:48
1/11 anonim válasza:
Ha nem köszön..köszönj rá te! Nehogymár hagyd :D Vagy tudom h ez hülyeség de beszélj vele pl. msnen :) Írj rá h szia nagyon cuki a kutyád v tudjamisén :P induljon be a beszélgetés.:D
3/11 A kérdező kommentje:
Hát az a baj, h egyáltalán nem ismerem xD Még a nevét sem tudom, nemhogy az msn címét :D Most csak úgy támadjam le egyszer az utcán, amikor véletlenül látom, h szia, tudom, hol laksz, meg h van egy ronda nagy kutyád, lenne kedved velem jönni kutyát sétáltatni? Szerintem kicsit megijedne, h egy vadidegen csaj ilyeneket tud róla :D
2011. aug. 9. 12:01
4/11 A kérdező kommentje:
Vagy csak simán köszönjek rá az utcán ha találkozunk? (Kb 2 hete láttam, amint jön haza, telefonált, én meg elhúztam a másik irányba :D) Aztán meg azt mondom, h jaaj, bocsi összekeverteleke valakivel... De az annyira gáz lenne, nem?
2011. aug. 9. 12:03
5/11 anonim válasza:
elsőnek amikor meglátod mégcsak köszönj rá jó hangosan h hallja :D és mosolyogj bájosan :) ha bejössz neki akkor tuti ő is visszamosolyog v rádnééz mélyen a szemedbe :) jujj majd ííírj :) elsőő vltam.
6/11 A kérdező kommentje:
Oké, majd írok, ha lesz valami xD És miért köszönne rá egy vadidegen csaj?? Szerintem furcsának találná... Vagy, ha azt mondom utána, h bocsi, összekevertelek egy ismerősömmel, az nagyon gáz??
2011. aug. 10. 10:25
7/11 anonim válasza:
Amíg itt próbálsz informálódni, már régen köszönhettél volna neki...Ha van kutyátok, kérdezz tőle valamit ezzel kapcsolatban..mit tom én.."Helló.. a te állatorvosodnál is 8000 Ft a combo oltás? ..vagy stb.." Többi meg jön ha jön.
8/11 anonim válasza:
Szerintem simán köszönj rá mosolyogva! Nem kell eröltetni egyből a beszélgetést. Ha esetleg megkérdezi, hogy ismerjük egymást vagy ilyesmi, akkor mond meg neki, hogy itt laksz te is a közelben.
9/11 anonim válasza:
ajj.. nekem ha pl köszön egy vadidegen fiú mosolygok rá és visszaköszönök még ha nem is tetszik.:) remélem te se egy kőbunkót fogtál ki :P
10/11 anonim válasza:
rohatt ronda vagy ...inkább keress békát annak sem kellenél...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!