Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány. Mit javasoltok hogyan ismerkedhetnék meg vele?
Ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok. Más, és más jelekkel vonhatod fel magadra a figyelmét.
amikor egyedül van, kérd el az msn-címét, vagy telefonszámát, és beszélj meg vele egy időpontot, amikor találkozhattok.
Nekem is volt ilyen esetem, akkor is szemeztünk meg ilyenek, és egyszer mikor egyedül volt, szemezés után odamentem hozzá és asszem azzal a szöveggel szólítottam meg, hogy:
-Szia, neharagudj hogy csak így ismeretlenül, de olyan szépen néztél rám az előbb, megkérdezhetem, hogy hívnak??
na, innentől bemutatkozás meg ilyenek és tökjól elindult a beszélgetés, rá 3 napra már a barátnőm volt:) megmég mindig az
Ha meg nem tudtok mit mondani, mondd azt neki hogy nem akarod zavarni, úgy mondd, mintha el akarnál köszönni tőle aztán kérdezd meg, hogy nem zavarod-e, erre, ha bejössz neki azt kell mondja, hogy nem és mondd neki hogy akkor beszélgethetünk és kérdezel valamit tőle és mehet tovább:)
lényeg, hogy akkor csapj le rá, mikor egyedül van(ritka az ilyen) és előtte szemezz ha lehet, úgy hathatósabb
Köszi a gyors válaszokat középiskolások/gimisek vagyunk.
csak az a baj könnyű mondani h menjek oda csak nem nagyon van egyedül meg parázok is :S :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!