Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnék meg vele? :D
Figyelt kérdés
Szóval, az a helyzet, h a szomszéd utcában van egy srác, aki nagyon helyes :) Eddig párszor már láttam, mostanában kb. 2-szer, de elég ritkán látom sajnos. Azt viszont tudom, h hol lakik. Egyszer mikor kutyát sétáltattam, elmentünk a házuk előtt, ahol ő a bazinagy monstrum kutyájával játszott. Meg egyszer találkoztunk, amikor biciklivel sétáltatta a kutyáját. Ezen kívül párszor láttam, ahogy jön haza, meg megy valahová. De ennyi :D Nem hiszem, h ő akár észre is vett.... A kutyáját nagyon ritkán sétáltatja, legtöbbször ki van kötve a kertjükbe, szóval nem hiszem, h ez lenne a kulcs a megismerkedésünkhöz.. Már arra is gondoltam, h bedobok vmit a kertjükbe, s aztán becsöngetek érte. Jó, ez nagyon hülyeség, de vannak ötleteitek??2011. aug. 9. 10:48
11/11 Hailey13 válasza:
szerintem jó ötlet, dobj át mondjuk egy kis labdát (ha a kutyádnak van) aztán valamit feldobsz a külsődön (ha kell), és félénk mosollyal átmész és elkéred a labdát:D
de előtte nézd meg hogy ott van-e.
és ne gondolkozz, cselekedj:D gyorsan dobd át, hogy ne legyen időd meggondolni magad (bocsi, magamból indulok ki:D)
aztán meg becsöngetés, köszönsz, bemutatkozol, és mondod:D aztán még kérdezhetsz valami semlegeset (milyen fajtájú a kutyád? hasonló van egyik rokonomnak , stb.) aztán vagy beindul a téma, vagy nem. de ne erőltesd ha nem úgy jön ki a dolog:) és utána már köszönhetsz neki máskor is, és jöhetnek a véletlenszerű találkozások és beszélgetések:D
sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!